Përjetimi i "Heineken"


Lindur në Amsterdam, rritur nëpër botë! Sidomos për adhuruesit e "Heineken", punishtja jonë e parë në Amsterdam është shndërruar në një udhëtim sensacional interaktiv në botën dinamike të "Heineken".

Përjetoje drejtpërdrejt!

Prenotoji biletat këtu

Udhëtim VIP dhe shijim të birrave

Gëzo udhëtimin tërheqës prapa skenave.

Shishe me mision

Ku mund t'i blej BILETAT?

Porositi biletat nga interneti, evito radhët dhe përfito gjithashtu 2 euro ulje për person!

Buy Tickets

Po planifikon ndonjë eveniment të rangut botëror?

Hidhi një sy ambientit tonë dhe na zgjidh ne si organizatorë!

Takim dhe evenimente

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube