UDHËTIMI VIP

dhe shijimi i birës


Rezervoni tani

Shijoni një udhëtim me shoqërim, privat dhe të jashtëzakonshëm te "Heineken Experience" në Amsterdam dhe zbuloni fabrikën e vjetër të birrës ku "Heineken" u prodhua për herë të parë.

Gjatë udhëtimit, një specialist i "Heineken" do t'ju shpjerë në një lokal luksoz ku do të provoni 5 birra cilësore, të shërbyera me një përzgjedhje të përsosur djathrash holandezë dhe "bitterballen".

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube