HISTORIA E BIRRËS MË TË FAMSHME NË BOTË

Mirësevini në faqen kryesore të Heineken®! Rezervoni një vizitë për të zbuluar se si një birrari e vogël në Amsterdam u kthye në birrën më famshme në botë. Nga trashëgimia jonë dhe procesi i fermentimit tek sponsorizimi jonë dhe çfarë duhet për të shërbyer një yll. Mbyllja me stil: me një birrë… ose 2!

Bli biletat zyrtare këtu

 

Historia e
birrës më të
famshme në botë.

Shërbyer e freskët në telefonin tuaj.
Information
ORARI I PUNËS
Meqenëse Amsterdami është i hapur 365 ditë të vitit, kështu edhe ne!
Jemi të kënaqur t’ju mirëpresim gjatë orarit të mëposhtëm:

Nga e hëna në të enjte 10:30 deri në 19:30 (Pranimi i fundit 17:30)
Nga e premtja në të shtunë 10:30 deri në 21:00 (Pranimi i fundit 19:00)

24 dhe 31 dhjetor 10:30 deri në 16:00 (Pranimi i fundit 14:00)
Gjatë korrikut dhe gushtit, zbatohen oraret e fundjavave.
KONTAKTI DHE RRUGA
Eksperienca Heineken ndodhet në Stadhouderskade 78, 1072 AE në Amsterdam. Nga gjej në hartë këtu.

Transporti publik:
Tramvajet 1, 7, 19 dhe 24 dhe metro 52 ndalojnë fare pranë!

Për pyetje rreth rezervimit të biletave, ju lutemi na dërgoni email në sales.experience@heineken.com ose na telefononi në numrin +31 (0) 20 261 1323
Për pyetje të tjera, ju lutemi na dërgoni email në sales.experience@heineken.com ose na telefononi në numrin +31 (0) 20 721 5300

Ju mund të na kontaktoni edhe nëpërmjet Facebook ose Instagram

Pyetje të bëra shpesh
Çfarë është Eksperienca Heineken?
Eksperienca Heineken është një vend tërheqës që ndodhet në fabrikën e parë të birrës të ndërtuar nga Heineken në qendrën e qytetit të Amsterdamit. Në vitin 1988, fabrika e birrës u mbyll për shkak të pamundësisë për t’u përballur me kërkesën e lartë. Sot mund të mësoni rreth trashëgimisë së Heineken’s®, procesit të prodhimit, inovacioneve, sponsorëve dhe çfarë duhet për të shërbyer një yll në një vizitë turistike 1,5 orë pa ciceron. Në fund të vizitës turistike, pa dyshim, mund të pini dy Heineken.

Çfarë është Rock the City?
Vizita juaj fillon me Eksperiencën Heineken. Anija niset 2 orë pas fillimit të vizitës tuaj në Eksperienca Heineken, duke ju lënë kohë të mjaftueshme për të eksploruar birrarinë dhe për të shijuar birrën tuaj të ftohtë. Pas kësaj, anija do të niset nga kanali përpara Eksperiencës Heineken dhe do t’ju lërë në kullën A’DAM (i cili është destinacioni i fundit). Ju lutem vini re se lundrimi i kanalit është një udhëtim me një drejtim.

Pse nuk ka vizitë turistike VIP të shtunën?
Meqenëse është dita më e ngarkuar e javës, nuk ofrojmë vizita turistike VIP të shtunën.

A mund të hyhet në Eksperiencën Heineken me karrige me rrota?

Ne jemi krenarë për ndërtesën tonë historike. Fatkeqësisht, kjo e bën atë më të vështirë për ta përshtatur për personat me karrige me rrota.
Nëse dëshironi të vizitoni Heineken Experience me karrige me rrota, na njoftoni duke etiketuar kutinë kur blini biletën tuaj, në mënyrë që të jemi në dijeni të vizitës tuaj.
Ju lutemi kini parasysh që orari ynë më pak i ngarkuar është koha e javës para orës 13:00 CET.


A lejohen fëmijët në Eksperiencën Heineken?
Fëmijët lejohen të hyjnë për sa kohë janë të shoqëruar nga një i rritur. 
Nuk shërbejmë pije alkoolike për vizitorët nën moshën 18 vjeç. Në këtë rast, ata do të marrin 2 gota me soda ose ujë.
Ju lutem vini re se nuk lejohen karrocat e fëmijëve në vizitën turistike. Mund t’i lini në dhomën e gardërobës (falas).

A ka gardërobë?
Kemi një gardërobë në dispozicion dhe është falas. Kështu mund të lini të sigurt të gjitha sendet tuaja personale dhe të kënaqeni me vizitën turistike me duart e lira.

Në çfarë gjuhe është Eksperienca Heineken?
Gjuha në Eksperiencën Heineken është anglisht. Sidoqoftë, aplikacioni ynë do ta përmirësojë vizitën tuaj edhe më tej! Aplikacioni Eksperienca Heineken është një guidë audio dhe video i cili ju jep informacione shtesë për vizitën turistike në anglisht, holandisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, kinezçe dhe rusisht. 
Në rast se nuk mundeni ose nuk doni ta përdorni pajisjen tuaj, ne kemi pajisje me qira në dispozicion kundrejt një tarife të vogël.
HYRJA E KARRIGEVE ME RROTA

Ne jemi krenarë për ndërtesën tonë historike. Fatkeqësisht, kjo e bën atë më të vështirë për ta përshtatur për personat me karrige me rrota.
Nëse dëshironi të vizitoni Heineken Experience me karrige me rrota, na njoftoni duke etiketuar kutinë kur blini biletën tuaj, në mënyrë që të jemi në dijeni të vizitës tuaj.
Ju lutemi kini parasysh që orari ynë më pak i ngarkuar është koha e javës para orës 13:00 CET.

Heineken Experience on Social Media

Ndajeni #heinekenexperience tuaj!

Na etiketoni në kujtimet tuaja!
Ne jemi shumë të pëlqyeshëm!

TAKIMET & EVENTET

Po planifikoni një event botëror? Do të na pëlqente shumë të ishim mikpritësit tuaj!
Shikoni karakterin unik të çdo vendi në katet e sipërme të ish fabrikës së birrës.
Find Out More

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube