"Brouwerskamer"

Këtu është vendi ku "Schrootmolen" apo "mulliri i maltit" ka bërë bluarjen, ku janë shtypur kokrrat e grurit dhe ku janë përzier me maja elbi.
Gruri i bluar, bashkë me ujin, janë përbërësit më të rëndësishëm në procesin e prodhimit të birrës. Në ditët e sotme, kjo sallë e madhe me
lokalin me dru të punuar me mjeshtri, mund të presë për 250 njerëz ose një darkë për 130 persona. Gjithashtu, mund të përdoret dhe si
teatër për 60 persona ose në formë U-je për 32 të tillë 

Kërko takim ose eveniment

Në cilën ditë do të donit ta organizonit evenimentin

Sa pjesëmarrës do të kenë evenimentet (maks. 850)

Çfarë do të dëshironit të organizonit

Si mund t'ju kontaktojmë

Koment ose pyetje

Mos, ndodhi një problem

Si mund t'ju kontaktojmë

Mos, ndodhi një problem

Nuk ju pëlqejnë formularët? Na kontaktoni:

Telefon: +31(0)205239222
Email: sales.experience@heineken.com
Adresa: Stadhouderskade 78, Amsterdam

Zbuloni sallat e tjera

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube