Where are you located?

FUSHATA

Magjia e Heineken®

Nëse birra jonë do të ishte e vetmja gjë që ju freskon, do ndihemi sikur nuk po e bëjmë punën tonë siç duhet. Ne shpresojmë që mund të ndajmë sadopak një shije të mirë përtej majas së elbit, hops, uji dhe maja të kategorisë A. Në qoftë se puna jonë, ju bën të lumtur dhe ju rifreskon, atëherë ne do të jemi të sigurtë. Urime për fushatat që janë (pothuajse) po aq freskuese sa birra për të cilën ato po flasin.

HISTORIA JONË

Duke u bërë shitësi kryesor premium në botë

Shija e pasur e Heineken® bazohet në një histori edhe më të pasur. Një origjinal i vërtetë që nga viti 1873 dhe ne jemi ende të fokusuar në përgatitjen e lagerit më të mirë të maltit në botë.

Eksploroni historinë tonë
Heineken crates old
SPONSORIZIMET

Heineken® akull i ftohtë dhe miq.

Emocionet e fillimit të UEFA-s. Adrenalina e një finaleje të F1. Agjenti sekret më i famshëm në botë që bën punën e tij.

Zbuloni sponsorizimet tona
F1 Medium