Where are you located?

POLITIKA COOKIE

POLITIKA COOKIE

Politika Cookie

 

Alfa s.a. e vendosur në Autostradën TR-DR, km 0, Tiranë (‘we’ or ‘us’) përdor cookies për t'ju dhënë një përvojë më të mirë në internet. Ne jemi pjesë e Grupit HEINEKEN (‘Heineken’). Në mënyrë që të përdorni plotësisht faqen tonë të internetit [shtoni url] (‘Website’), kompjuteri, tableti ose telefoni juaj celular do të duhet të pranojë cookies. Ne mendojmë se është e rëndësishme që ju të dini se çfarë cookie përdor Faqja jonë e internetit dhe për çfarë qëllimesh, të cilat ne do t'i shpjegojmë në këtë Politikë të Cookies. Kjo do të ndihmojë për të mbrojtur privatësinë tuaj, ndërsa në të njëjtën kohë ju siguron përvojën më të mirë në internet.

ÇFARË ËSHTË NJË cookie?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që përmbajnë sasi të vogla informacioni të cilat shkarkohen dhe mund të ruhen në pajisjen tuaj të përdoruesit p.sh. kompjuterin tuaj (ose pajisje të tjera të aktivizuara nga interneti, të tilla si një smartphone ose tabletë). Ne mund të përdorim teknika të ngjashme, të tilla si piksels, identifikuesit biometrik të pajisjes. Për hir të qëndrueshmërisë, të gjitha këto teknika të kombinuara do të quhen më pas si "cookies".

Kjo Politikë e Cookies ju siguron informacion në lidhje me cookies që përdorim dhe pse. Politika jonë e privatësisë përcakton detajet e plota të të dhënave personale që ne mbledhim dhe se si mund t'i përdorim informacionet tuaja personale.

 

Cookies të përdorura në faqen e internetit

Duke klikuar ‘Po’ në kutinë e cookie -t, ju jepni pëlqimin tuaj për Heineken për të vendosur dhe/ose lexuar cookie. Përdoren disa lloje të ndryshme të cookie -t: 1) cookie funksionale, 2) cookie analitike dhe 3) cookie reklamash. Disa nga këto janë cookie sesioni të cilat janë të përkohshme dhe na lejojnë të lidhim veprimet tuaja gjatë një sesioni të shfletuesit. Cookies e sesionit fshihen kur mbyllni shfletuesin. Cookies të tjera janë cookie të vazhdueshme të cilat mbeten në pajisjen tuaj për periudhën kohore të specifikuar në cookie. Faqja e internetit përdor cookies për qëllimet e mëposhtme:

 • COOKIES FUNKSIONALE
  Cookies funksionale janë thelbësore dhe ju ndihmojnë të lundroni në WEB. Ato krijojnë komoditet për përdoruesit e Faqes së internetit dhe për vizitorët. Këto cookie sigurohen që ju duhet të kaloni portën e moshës vetëm një herë dhe që shporta juaj të ruhet gjatë të gjitha hapave të procesit tuaj të blerjes. Këto cookie gjithashtu ndihmojnë për të mbështetur sigurinë e faqes dhe funksionalitetin bazë.
 • ANALYTICS COOKIES
  Cookies e Analitikës na ndihmojnë të kuptojmë sjelljen e vizitorëve tanë dhe përdorimin e Uebfaqes në mënyrë të përmbledhur. Për shembull, ne mund t'i përdorim këto cookie për të fituar njohuri se si vizitorët tanë përdorin faqen tonë të internetit. Kjo do të thotë që ne mund të zbulojmë se çfarë funksionon dhe çfarë jo, na lejon të përmirësojmë vazhdimisht faqen e internetit dhe të masim sa efektiv është reklamimi dhe komunikimi ynë.  
 • COOKIES REKLAMIMI
  Cookies për reklamim do të mbajnë mend produktin tuaj dhe preferencat e faqeve dhe në përgjithësi që keni vizituar Uebfaqen. Ne përpiqemi t'ju ofrojmë reklama të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja në platforma të tjera online, ku janë të disponueshme në bazë të vizitave tuaja dhe sjelljes së sërfit në faqen tonë të internetit dhe faqet e tjera të internetit të palëve të treta. Bazuar në këto interesa, ne zhvillojmë një profil të segmentuar dhe më pas përshtatim përmbajtjen dhe reklamat në faqen tonë të internetit për grupe të ndryshme klientësh. Palët e treta që vendosin cookie përmes faqes sonë të internetit gjithashtu mund të përpiqen të zbulojnë se cilat janë interesat tuaja në këtë mënyrë, dhe ky informacion mund të përdoret gjithashtu për t'ju paraqitur me përmbajtje ose reklama që duket se kanë më shumë të ngjarë të jenë me interes për ju në ndonjë tjetër, jo -Faqet e internetit Heineken. Në këtë rast, informacioni në lidhje me vizitën tuaj aktuale në uebfaqe mund të kombinohet me informacionin nga vizitat e mëparshme në faqet e internetit të tjera nga tonat. Këto cookie reklamash përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin e herëve që shihni një reklamë, si dhe ndihmojnë në matjen e efektivitetit të reklamave.
 • Edhe nëse nuk përdoren cookie reklamash, ju lutemi vini re se do të pajiseni me reklama në faqen tonë; megjithatë, këto reklama nuk do të përshtaten me interesat tuaja. Këto reklama, për shembull, mund të modifikohen sipas përmbajtjes së faqes në internet. Ju mund të krahasoni këtë lloj reklamash në internet të lidhura me përmbajtjen me reklamat në televizion. Nëse, të themi, po shikoni një program gatimi në TV, shpesh do të shihni një reklamë për produktet e gatimit gjatë pushimeve të reklamave ndërsa ky program është aktiv.
 • Rrjetet sociale të palëve të treta (p.sh. Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn) gjithashtu mund të vendosin cookie. Kjo ju mundëson të ndani përmbajtjen e Uebfaqes në rrjetet sociale. Këto palë të treta mund të përdorin cookies për qëllimet e tyre. Ne nuk kemi ndikim mbi mënyrën se si këto rrjete të mediave sociale i përdorin të dhënat tuaja. Për më shumë informacion në lidhje me cookies të vendosura nga rrjetet e mediave sociale, ju lutemi referojuni politikave të tyre të privatësisë dhe cookie -t
 • NDARJA E TË DHËNAVE

Si anëtarë të një biznesi global, ne ndajmë të dhënat që kemi marrë nëpërmjet cookie-t me filialet dhe filialet e grupit HEINEKEN për arsye si qëllime të përgjithshme analitike dhe operacionale dhe për retargetim, qëllime marketingu, të tilla si marketingu i drejtpërdrejtë, krijimi i audiencës konsumatore ose shikimi si audienca (kur lejohet nga ligji vendor), pasurimi i profileve ekzistuese të klientëve. Ne do të ndajmë një informacion të tillë vetëm kur na lejohet ta bëjmë këtë me ligj. Kjo do të thotë që ne do të kërkojmë pëlqimin paraprak për ndarjen e "të dhënave të cookie" ose që filialet dhe filialet e grupit HEINEKEN të përdorin cookie, nëse kjo duhet të jetë baza e ligjshme.

 

KONTROLLI I cookieS

Ne ju ofrojmë mundësinë për të dhënë pëlqimin për përdorimin tonë të cookies ose për të vendosur preferencat tuaja në lidhje me kategori të caktuara të cookie -t duke klikuar 'Cilësimet e cookies' në banderolë. Ju mund të ndryshoni preferencat tuaja në çdo kohë duke klikuar në hiperlidhjen ‘Cilësimet e Cookies/Vendosni Preferencat’ që është në dispozicion në faqen tonë të internetit - e cila gjithashtu ju mundëson të tërhiqni pëlqimin që na keni dhënë më parë. Kjo lidhje do të përfshijë një listë të të gjitha cookie -ve analitike dhe reklamuese.

Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se ne aktualisht nuk përdorim një zgjidhje teknike që do të na mundësonte t'u përgjigjemi sinjaleve 'Mos Gjurmo' të shfletuesit tuaj. Përveç përdorimit të hiperlidhjes ‘Cilësimet e Cookies/Vendosni Preferencat’ në faqen tonë të internetit, ju mund të menaxhoni cilësimet tuaja të cookie -t në cilësimet e shfletuesit tuaj në çdo kohë. Ju lutemi kini parasysh se cilësimet e shfletuesit tuaj nuk mund t'ju ofrojnë të njëjtën lehtësi përdorimi si Cilësimet e Cookies/Preferencat e Cilësuara në faqen tonë të internetit. Nëse thjesht i çaktivizoni të gjitha cookie -t në cilësimet e shfletuesit tuaj, mund të zbuloni se seksione ose veçori të caktuara të faqes sonë të internetit nuk do të funksionojnë, sepse shfletuesi juaj mund të na pengojë të vendosim cookie të kërkuara funksionalisht. Prandaj, rekomandohet të përdorni Cilësimet e Cookies në faqen tonë të internetit në vend që të çaktivizoni të gjitha cookie -t përmes shfletuesit tuaj të internetit.

 

PËRMBLEDHJE

Më poshtë është një listë e plotë e cookies të përdorura në faqen tonë të internetit:

 

Cookies Funksionale

 

EMËR

KOHËZGJATJA

PËRSHKRIM

BURIMI

AgeGatewayAllowed

Fundi i Sesonit

Kërkohet për logjikën Agegateway të platformës

Heineken.com

AgeGatewayCod

Fundi i Sesonit

Ky cookie ruan kodin e vendit të vizitorit të faqes në internet.

Heineken.com

AgeGatewayCoo

Fundi i Sesonit

Ky cookie ruan vendin e origjinës deri në fund të sesionit.

Heineken.com

AgeGatewayDarkMarket

Fundi i Sesonit

Ky cookie pranon nëse një vizitor i faqes në internet vjen nga një treg i errët.

Heineken.com

AgeGatewayDob

Fundi i Sesonit

Ky cookie ruan datën e lindjes deri në fund të seancës.

Heineken.com

AgeGatewayGreyMarket

Fundi i Sesonit

Ky cookie pranon nëse një vizitor i faqes në internet vjen nga një treg gri.

Heineken.com

HEINEKEN_ENSIGHTEN_PRIVACY_Advertising

1 vit

Ruan vendimin e konsumatorit për përdorimin e reklamave të cookie -t

Heineken.com

HEINEKEN_ENSIGHTEN_PRIVACY_Analytics

1 vit

Ruan vendimin e konsumatorit për përdorimin e analitikës së cookie -t

Heineken.com

 

__RequestVerificationToken

Sesioni

Shtë projektuar për të ndaluar postimin e paautorizuar të përmbajtjes në një faqe në internet, e njohur si Falsifikim i Kërkesave Ndër-Faqe. Ai nuk mban asnjë informacion në lidhje me përdoruesin dhe shkatërrohet kur mbyll shfletuesin.

Heineken.com

 

ARRAffinity

Sesioni

Cookie është vendosur nga WEB që funksionojnë në platformën cloud të Windows Azure. Përdoret për balancimin e ngarkesës për t'u siguruar që kërkesat e faqeve të vizitorëve të dërgohen në të njëjtin server në çdo sesion shfletimi.

Heineken.com

HEINEKEN_ENSIGHTEN_PRIVACY_BANNER_VIEWED

1 vit

Stores is the cookie banner is viewed

Heineken.com

 

HEINEKEN_ENSIGHTEN_PRIVACY_MODAL_VIEWED

1 vit

Stores is the cookie modal is viewed

Heineken.com

 

HEINEKEN_ENSIGHTEN_PRIVACY_version

Fundi i Sezonit

Stores the cookie consent version

Heineken.com

 

 

Analytical Cookies

EMRI

KOHËZGJATJA

PËRSHKRIM

BURIMI

_ga

2 vit

Analytical cookie that measures visits anonymously

Google

_gat

Sesioni

Analytical cookie that measures visits anonymously

Google

_gid

24 orë

Analytical cookie that measures visits anonymously

Google

_hjIncludedInPageviewSample

30 minuta

This cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the data sampling defined by your site's pageview limit.

Hotjar

_hjAbsoluteSessionInProgress

30 minuta

This cookie is used to detect the first pageview session of a user. This is a True/False flag set by the cookie.

Hotjar

_hjTLDTest

Sesioni

Cookie for different URL substring alternatives until it fails. After this check, the cookie is removed.

Hotjar

_hjid

1 vit

This cookie is set when the customer first lands on a page with the Hotjar script. It is used to persist the random user ID, unique to that site on the browser. This ensures that behavior in subsequent visits to the same site will be attributed to the same user ID.

Hotjar

 

 

 

 

 

COOKIES REKLAMIMI

EMRI

KOHËZGJATJA

PËRSHKRIM

BURIMI

_fbp

90 ditë

Përdoret nga Facebook për të ofruar një seri produktesh reklamash të tilla si ofertat në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta

Facebook

_svtri

2 vit

Këto cookie janë vendosur për të identifikuar një përdorues dhe për të krijuar një profil përdoruesi. Ai menaxhon të gjitha etiketat që janë duke u aktivizuar, dhe për këtë arsye janë të rëndësishme për të qenë në përputhje.

Relay42

 

VËREJTJET PËRFUNDIMTARE

Ne do ta mbajmë këtë Rishikim të Politikës së Cookies dhe do të bëjmë përditësime herë pas here. Çdo ndryshim në këtë Politikë të Cookies do të postohet në faqen tonë të internetit dhe për aq sa është e mundur, do t'ju komunikohet. Ju mund të konsultoheni me këtë faqe në internet për versionin e fundit.

Nëse keni ndonjë pyetje dhe/ose koment të mëtejshëm, ju lutemi na kontaktoni përmes kësaj forme WEB-i me një kërkesë për privatësinë e të dhënave.

Versioni më i fundit i kësaj Politike të Cookie është i datua: [enter date]