Where are you located?

Frequently asked questions

Frequently asked questions

Pako informacioni

Ne kemi bashkuar një paketë të veçantë informacioni që mund të kërkoni përmes faqes sonë të internetit të korporatës https://www.theheinekencompany.com/

Punoni me Heineken

Mund të mësoni më shumë rreth punës për Heineken duke vizituar faqen tonë të internetit të Karrierës e cila do t'ju japë një shije të kompanisë. Faqja nuk mban vende të lira, por lidhjet me Kompanitë tona Operative ofrojnë qasje në mundësitë lokale. Ju gjithashtu mund të hyni në faqen tonë të internetit të Programit Ndërkombëtar të Diplomimit përmes faqes së karrierës. https://www.theheinekencompany.com/careers

Historia Heineken

Trashëgimia krenare e Heineken përfshin breza të përfshirë në familje dhe birra të famshme. Gerard Adriaan Heineken bleu fabrikën e birrës De Hooiberg dhe themeloi Heineken në 1863. Ai e bëri biznesin një sukses të menjëhershëm duke iu përmbajtur standardeve më të larta të cilësisë, duke i trajtuar mirë punonjësit e tij dhe duke ofruar në fakt një garanci për kthimin e parave për klientët e tij. Suksesi i Heineken ishte i madh me kërkesën që shtrihej në të gjithë Evropën dhe vit pas viti rritje të mbështetur nga birrari shtesë. Për të ndarë sekretet pas birrës sonë, eksploroni Historinë Heineken.

Ylli i kuq është një ikonë origjinale e brandit, e përdorur që në fillim. Origjina e tij e saktë është e panjohur, por ka disa shpjegime të mundshme. Për shembull, disa njerëz mendojnë se ishte një simbol i birrës europiane në Mesjetë, të cilët besonin se kishte fuqi mistike për të mbrojtur prodhimin e tyre. Një shpjegim tjetër është se katër pikat e yllit simbolizojnë elementët tokë, zjarr, ujë dhe erë dhe se pika e pestë është e panjohur, që përfaqëson një element që birrës në Mesjetë nuk mund ta kontrollonin. Një shpjegim i tretë është se pozicioni i një ylli në derën e përparme të fabrikës së birrës tregoi fazën e procesit të pirjes. Gjatë Luftës së Ftohtë, modeli origjinal u ndryshua për të shmangur lidhjen me komunizmin (ai u zëvendësua nga një yll i bardhë me një skicë të kuqe). Pas përfundimit të Luftës së Ftohtë, ylli origjinal i plotë i kuq u rivendos. Për ne, shoqata parimore e yllit të kuq është një humor festiv, i ngrohtë dhe i gëzuar.

Ju lutemi eksploroni faqen tonë të historisë Heineken.

Ruajtja e birrës sonë

Mënyra më e mirë për të ruajtur birrën tuaj Heineken është në një vend të freskët dhe të thatë jashtë dritës dhe nxehtësisë direkte. Sigurisht, nëse jeni gati ta shijoni menjëherë, ftojeni në frigorifer derisa të ftohet në rreth 5 ° C.

Birra është një produkt natyral kështu që ka një jetë të kufizuar ruajtjeje. Birra jonë do të qëndrojë e freskët për rreth gjashtë muaj, kështu që kontrolloni datën më të mirë në birrën tuaj Heineken për t'u siguruar që po shijoni birrë të freskët dhe cilësore.

Heineken worldwide

Heineken është një nga prodhuesit më të mëdhenj të birrës në botë. Brandi që mban emrin e familjes së themeluesit - Heineken - është në dispozicion në pothuajse çdo vend të globit dhe është marka më e vlefshme ndërkombëtare e birrës premium në botë. Me rrjetin tonë global të shpërndarësve dhe 125 birrari në më shumë se 70 vende, ne kemi prezencën më të madhe të të gjitha birrave ndërkombëtare. Në Evropë, ne jemi prodhuesi më i madh i birrës dhe mushtit.

Heineken merchandise

Vizitoni dyqanin Heineken Experience dhe Heineken The City në Amsterdam për të gjitha mallrat tuaja ekskluzive Heineken. Heineken Merchandise nuk janë ende në dispozicion në internet.

Përbërësit Heineken

Heineken përmban ujë, malt elbi dhe hops

Vëllimi i alkoolit të Heineken pilsner është 5%.

Birra përmban gluten, i cili vjen nga drithi i përdorur për ta pjekur atë. Vetëm një pjesë e glutenit në kokërr futet në birrë - sasia e saktë varet nga lloji i grurit të përdorur. Pirja e birrës me elb lë vetëm gjurmë gluteni në birrë, ndërsa gruri kontribuon shumë më tepër. Procesi i pirjes gjithashtu mund të ndikojë në përmbajtjen e glutenit. Në përgjithësi, sa më e qartë dhe e verdhë të jetë birra, aq më pak gluten përmban. Disa njerëz janë alergjikë ndaj glutenit dhe duhet të ndjekin një dietë që minimizon ose përjashton marrjen e tyre të glutenit. Nëse birra mund të jetë pjesë e një diete të tillë apo jo varet nga shkalla e alergjisë dhe lloji i birrës së konsumuar. Në shumë raste, birrat e zeza nuk paraqesin asnjë problem për njerëzit që kanë alergji ndaj glutenit. Sidoqoftë, i takon individëve të vlerësojnë ndjeshmërinë e tyre.

Jo. Heineken ka një politikë të mos përdorimit të lëndëve të para OMGJ.

Jo. Heineken gatuhet duke përdorur një proces të prodhimit natyror pa aditivë. Ai përmban ujë, malt elbi, hops, dhe maja unike Heineken A për fermentim në procesin e pirjes.