Where are you located?

Featured items

HISTORIA JONË

Our products

SHIJOJE ME PËRGJEGJËSI

Inkurajimi I përgjegjësisë

Konsumi i Përgjegjshëm është çelësi për ne. Ne kemi dy mënyra të ndryshme për ta mbrojtur atë. Njëri është në rrugë - tjetri jashtë saj. Së pari, ne e dimë që aksidentet nuk ndodhin vetëm në rrugë. Kjo është arsyeja pse ne inkurajojmë konsumin e përgjegjshëm, pavarësisht nëse jeni duke i dhënë makinës apo jo. Ne besojmë se shoferi më i mirë është gjithmonë ai që nuk pi.

Zbulo se si
Heineken Enjoy Responsibly
FUSHATA DHE SPONSORIZIME

Magjia e Heineken®

Duke u bazuar në historinë tonë të pasur dhe trashëgiminë tonë krenare, fushatat tona tregojnë historinë në zhvillim të brandit tonë. Zëri Heineken është i zgjuar, inteligjent dhe flet me një ton freskues. Vizioni ynë është pozitiv dhe po, ndonjëherë i lezetshëm. Një gjë është e sigurt, secila fushatë është 100% Heineken. Shijoje!