Where are you located?

PRODUKTET TONA

There’s more behind the star

Një nga birrat më ikonike në botë është edhe për ty, pavarësisht gustos tënde. Nga origjinalja, tek drafti ynë, tek Heineken 0.0 pa alkool. Është një botë freskuese në shijet tuaja. Eja zbuloje!

HISTORIA HEINEKEN

Një histori e krijuar në mënyrë perfekte.

Historia e Heineken është historia e inovacionit në pirjen e birrës. Nga viti 1873 kur Gerard Heineken u nis për të krijuar birrën ideale premium lager, deri më sot nën syrin vigjilent të mjeshtrit të birrës Willem Van Waesberghe. Shija ikonike e Heineken vjen nga thjeshtësia, cilësia dhe përkushtimi i saj ndaj përbërësve të pastër natyrorë: përzierja e përsosur e maltit, elbit, hops dhe majës të klasit A.

Histori
Heineken brewed history