Where are you located?

Heineken Draught Glass (1)

Birrë e Fermentuar

E njëjta shije e mrekullueshme në 192 shtete. Kjo është ajo që ne e quajmë birra e përsosur e fermentuar Heineken®.

Vlerat ushqyese PER 100 ML

Vlerat ushqyese

PER 100 ML

ENERGJI 176kJ / 42 kcal
YNDYRNA 0 g
NGA TË CILAT TË NGOPURA 0 g
KARBOHIDRATE 3.2 g
NGA TË CILAT SHEQERNA 0 g
PROTEINA 0 g
KRIPË <0.01 g

Rreth Heineken® Draught

Ne jemi krenarë që çdo Heineken® në çdo vend ka gjithmonë të njëjtën cilësi dhe shije të qëndrueshme, por gjithsesi është e rëndësishme të mbani mend që birrës nuk i pëlqen ajri. Ndikon në shijen e saj të freskët. Një Heineken® e klasit botëror meriton mbrojtje të klasit botëror: Një shkumë të formuar mirë. Një vulë që mban ajrin jashtë dhe flluskat e imëta dhe sigurohet që të mund të shijoni birrën siç duhet.

HEI GLASS DUO DETAIL ON GREEN
PROCESI I PRODHIMIT

E bukura e prodhimit

Bukuria e prodhimit të birrës është se është një proces natyror, i përmirësuar nga mjeshtërat për të krijuar pijen e përsosur. Heineken® lager përmban vetëm tre përbërës kryesorë: elb, hops dhe ujë. Kur shtohet majaja jonë e kategorisë A, Heineken® shndërrohet në mënyrë magjike në pijen që ne të gjithë e njohim dhe e duam.

Zbulo më shumë

Ndaje këtë faqe