Where are you located?

Heineken Draught Keg

Fuçia Draught

Nuk mund të shkosh në një bar? Atëherë, sill barin te ti.

Vlerat ushqyese PER 100 ML

Vlerat ushqyese

PER 100 ML

ENERGJI 176kJ / 42 kcal
YNDYRNA 0 g
NGA TË CILAT TË NGOPURA 0 g
KARBOHIDRATE 3.2 g
NGA TË CILAT SHEQERNA 0 g
PROTEINA 0 g
KRIPË <0.01 g

Rreth Fuçisë Draught

Fuçia Draught është e mbushur me pesë litra birrë të freskët dhe freskuese Heineken®. Thjesht ngri gotën, shtype dhe derdh birrën. Festë? Piknik? Ndeshje e rëndësishme? Shërbeji mysafirëve të tu gotën e përsosur të ftohtë të Heineken.

PROCESI I PRODHIMIT

E bukura e prodhimit

Bukuria e prodhimit të birrës është se është një proces natyror, i përmirësuar nga mjeshtërat për të krijuar pijen e përsosur. Heineken® lager përmban vetëm tre përbërës kryesorë: elb, hops dhe ujë. Kur shtohet majaja jonë e kategorisë A, Heineken® shndërrohet në mënyrë magjike në pijen që ne të gjithë e njohim dhe e duam.

Procesi i prodhimit
Draughtkegtemp
Gëzuar

Si të shijosh një fuçi Draught

FAQ

Rreth Fuçisë Draught

Fuçia Heineken® Draught është një fuçi prej pesë litërsh plot me birrë premium Heineken®. Ka një fishek të integruar të dioksidit të karbonit që ju lejon të shijoni birrë të freskët dhe draught, kurdo dhe kudo që të zgjidhni. Kjo do të thotë që tani mund të shijoni birrë të mirëfilltë në shtëpi, në festa, piknik, ditëlindje, në plazh, në udhëtime me varkë - kudo që ju pëlqen. Fuçia Draught është një sistem birre i lehtë për t’u transportuar, i menjëhershëm, i cili është gjithashtu shumë i lehtë për t’u përdorur dhe fuçia bosh mund të hiqet lehtësisht pas përdorimit.

Një fishek i integruar i dioksidit të karbonit është një sistem presioni i brendshëm, i cili bën të mundur prodhimin e birrës së vërtetë, sepse birra nxirret nga fuçia "nën presion".

Sistemi i presionit - i cili përfshin një tub të vogël me dioksid karboni aktiv - e mban birrën nën presion të vazhdueshëm. Ky cilindër relativisht i vogël përmban dioksid karboni të mjaftueshëm për të zbrazur plotësisht fuçinë. Është gjithashtu e pajisur me një valvul kontrolli që mban presionin në fuçinë Draught në afërsisht 1.0 bar. Me anë të presionit të vazhdueshëm, birra mund të nxirret përmes tubit të birrës të bashkangjitur brenda fuçisë Draught. E gjitha çfarë duhet bërë është të shtypet dhe derdhet Heineken® i ftohtë, i freskët, cilësor për ta ndarë me miqtë e tu.

Fuçia Draught është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur. Shiko simbolet në fuçi që shpjegojnë se si funksionon, dhe do të jesh vetëm disa hapa të thjeshtë larg nga të qenit në gjendje të derdhësh dhe shijosh birrën tënde. Për udhëzime më të hollësishme, kontrollo broshurën në paketën e cila ndodhet krye të fuçisë Draught.

Mund ta ruash fuçinë Draught deri në nëntë muaj të pahapur. Edhe pasi ta kesh shtypur për herë të parë, birra Heineken® brenda fuçisë Draught do të qëndrojë e freskët deri në 30 ditë.

Kjo vërtet varet nga ti dhe madhësia e gotave që përdor. Mesatarisht, një fuçi Draught do të japë 20 birra draught kur përdoren gota 25 centilitër.

Në parim, po. Sidoqoftë, ne ju rekomandojmë që ta merrni fuçinë Draught si bagazh në vend që ta merrni në bord si bagazh dore.

Maksimumi 35 gradë Celsius. Nëse ekspozohet ndaj temperaturave më të larta se 35 ° C, fuçia së pari do të fillojë të fryhet. Nëse bëhet edhe më e ngrohtë, buza e fuçisë rreth kapakut do të lirohet, gjë e cila do të bëjë që birra ose shkuma të rrjedhin nga fuçia. Sidoqoftë, fuçia nuk mund të shpërthejë dhe nuk paraqet asnjë rrezik serioz.

Po, paketimi është 100% i riciklueshëm. Gjithashtu është jashtëzakonisht efikase duke marrë parasysh që një fuçi e vetme mban pesë litra birrë. Për hedhje të lehtë pas përfundimit, paketimi i zbrazët me tubin e rubinetit mund të hidhet jashtë me mbeturinat shtëpiake.

Ashtu si të gjitha paketimet Heineken®, fuçia Draught dhe pjesët e saj plotësojnë kërkesat më të rrepta të sigurisë ushqimore.

Kjo ndodh zakonisht për shkak se fuçia Draught nuk është mjaftueshëm e ftohtë. Duhet të vendoset në frigorifer për të paktën 10 orë për të siguruar që temperatura e birrës në fuçi të jetë rreth 5 ° C. Edhe pse fuçia zakonisht ndihet e ftohtë në prekje kur është në frigorifer, kjo ndodh sepse pjesa e jashtme metalike ftohet shumë më shpejt - nuk do të thotë gjithmonë se birra është në të vërtetë mjaft e ftohtë. Për derdhjen perfekte, sigurohu që të hapësh tubin e rubinetit shpejt dhe plotësisht kur hedh birrë.

Gota e parë mund të përmbajë më shumë shkumë sepse tubi në fuçi që e çon birrën në fillim të fuçisë është i mbushur me dioksid karboni para se të shtypet. Nëse birra është mjaftueshëm e ftohtë, gota e dytë duhet të jetë e përsosur. Nëse fuçia është troditur shumë kur u zhvendos në pozicion, ose teksa ishte drejt rrugës për te ti, lejoje të qëndrojë për një kohë në frigorifer për ta mbajtur të ftohtë.

Ne kërkojmë ndjesë për këtë, por kjo ndodh herë pas here. Gjëja më e mirë për të bërë është të hiqni tubin e rubinetit nga fuçia dhe ta vendosni përsëri për të nxjerrë një birrë të re.

Ndaje këtë