Where are you located?

Heineken Extra Cold Glass (1)

Extra Cold

Kur temperatura fillon të rritet, është koha për Heineken® Extra Cold.

Vlerat ushqyese PER 100 ML

Vlerat ushqyese

PER 100 ML

ENERGJI 176kJ / 42 kcal
YNDYRNA 0 g
NGA TË CILAT TË NGOPURA 0 g
KARBOHIDRATE 3.2 g
NGA TË CILAT SHEQERNA 0 g
PROTEINA 0 g
KRIPË <0.01 g

Rreth Extra Cold

Zgjidh një shishe të ftohtë akull nga frigoriferi Sub Zero. Ose një draught nga pjesa e ngrirë. Të dy të ftohur në përsosmëri të shkallës zero për freskim më afatgjatë. Cila është mënyrë më e mirë për të qëndruar i ftohtë?

PROCESI I PRODHIMIT

E bukura e prodhimit

Bukuria e prodhimit të birrës është se është një proces natyror, i përmirësuar nga mjeshtërat për të krijuar pijen e përsosur. Heineken® lager përmban vetëm tre përbërës kryesorë: elb, hops dhe ujë. Kur shtohet majaja jonë e kategorisë A, Heineken® shndërrohet në mënyrë magjike në pijen që ne të gjithë e njohim dhe e duam.

Procesi i prodhimit
FAQ

Rreth Heineken® Extra Cold

Si një birrë draught nga pjesa e ngrirë, hidhet në një gotë të ngrirë. Nga një shishe e ftohtë akull ose kanaçe direkt nga frigoriferi Sub Zero - ftohet dy herë më shpejt dhe mbahet pak mbi pikën e tij të ngrirjes.

Birra Extra Cold duhet të shërbehet midis -3° C dhe 1° C.

Po, është pak më e lehtë se Heineken® e zakonshme, dhe shërbehet shumë e ftohtë duke e bërë atë më të butë, më pak të hidhur dhe më të lehtë për të pirë, me të njëjtën shije fantasike të Heineken®.

Jo, disa birra nuk janë aq cilësore sa të përballojnë temperatura të tilla të ftohta dhe do të shijojnë më shumë si ujë. Birra Premium Heineken® ruan cilësinë e saj të lartë, shijen e shkëlqyer, kështu që mund të shijohet shumë e ftohtë.

Extra Cold ftohet në zero gradë për freskim të menjëhershëm që zgjat deri në gllënkën e fundit - kështu që mund të jesh i freskët me çdo gllënjkë. Nuk është birrë e zakonshme, kështu që është perfekte për raste të veçanta, dhe çdo herë që ke nevojë për diçka freskuese ndryshe.

Disa njerëz e gjejnë shijen e birrës shumë të hidhur. Extra Cold është ftohur në zero për një pije më të butë që është më e lehtë për të pirë - e përsosur për t'ju freskuar shpejt dhe për të shuar etjen kur nxehtësia është e lartë.

Ndaje këtë faqe