Where are you located?

Heineken 0.0

Heineken® 0.0

Krijimi i një pije me shije fantastike 0.0% pa alkool, a është e mundur?

Vlerat ushqyese Per 100 ML

Vlerat ushqyese

Per 100 ML

ENERGJI 90kJ / 21 kcal
YNDYRNA < 0,1 g
NGA TË CILAT TË NGOPURA 0 g
KARBOHIDRATE 4.8 g
NGA TË CILAT SHEQERNA 1.3 g
PROTEINA 0.4 g
KRIPË <0.01 g

Shije fantastike, zero alkool

Mjeshtrat tanë të të birrës filluan nga zero dhe kaluan vite duke eksploruar, pjekur dhe provuar para se të krijonin më në fund një recetë të përcaktuar nga notat e saj freskuese me shije frutash dhe soft malty body - i balancuar në mënyrë të përsosur. Që meriton logon Heineken®. Sigurisht, me karakteristikat e pakompromis të Heineken® që nga viti 1873: e bërë me përbërës të cilësisë së lartë dhe Maja e kategorisë A, unike e Heineken. Nuk ishte e lehtë, por jo e pamundur.

Mov Thumb Heineken00

Ndaje këtë faqe

FAQ

Rreth Heineken® 0.0

Heineken® 0.0% ka një shije të balancuar në mënyrë perfekte me nota freskuese me shije frutash dhe soft malty body. Heineken® 0.0% përpunohet dy herë teksa alkooli hiqet dhe përzihet me shije natyrale.

Heineken® 0.0 është një pije freskuese jo-alkoolike, e përgatitur me një recetë unike për një shije të pagabueshme të ekuilibruar, e cila tani ju lejon të shijoni një birrë Heineken® në çdo kohë të ditës. Në Heineken®, ne besojmë se çdo birrë që mban emrin tonë duhet të shpërblejë personin që e pi atë dhe ta ndihmojë të shijojë momentin. Ne sfiduam mjeshtrat tanë të krijimit të birrës të zbatonin të gjithë ekspertizën e tyre për të prodhuar birrën më të mirë të mundshme jo-alkoolike duke përdorur vetëm përbërës natyralë. Rezultati është një birrë 0.0 e krijuar për adhuruesit e birrës, nga dashamirët e birrës.

Edhe pse produkti nuk përmban alkool, produktet tona janë për persona mbi moshën e lejuar të pirjes.

Heineken® 0.0 ka vetëm 21 kal/100ml kështu që një shishe 33cl ka 69 kalori.

Heineken® 0.0 përmban më pak se 0,03% alkool kështu që si e tillë është një birrë pa alkool. Kjo sasi nuk ka ndikim në trup dhe është plotësisht në rregull nëse drejton automjetin, gjatë shtatzënisë ose gjatë trajtimit mjekësor me intolerancë ndaj alkoolit.

Heineken® 0.0% ka shije të ndryshme nga Heineken e zakonshme. Ajo ka të njëjtat nota karakteristike me shije frutash, por me një soft malty body. Në Heineken® 0.0 ne përdorim të njëjtët përbërës cilësorë si në Heineken e zakonshme (ujë, maja elbi, hop dhe maja të cilësisë A) të plotësuara me një aromë natyrale.

Kjo do të jetë e ndryshme në tregje të ndryshme, në varësi të çmimit të Heineken® dhe kategorisë së birrës pa alkool.

Për të fuqizuar konsumatorët tanë me zgjedhje dhe mundësi për të gjitha rastet e tyre të pirjes, kjo adreson trendin kulturor rreth rëndësisë së të jetuarit një jetesë të ekuilibruar dhe fuqizon njerëzit që nuk mund të pinë alkool të përfshihen në çdo moment birre. Përveç pozicionimit të markës Heineken® si një pionier në industri, ne vazhdojmë të prezantojmë produkte të reja dhe inovative për të plotësuar ofertën tonë ekzistuese, pa kompromentuar cilësinë.

I drejtohet si burrave ashtu edhe grave (në moshën e lejuar të pirjes dhe më shumë) të cilëve u pëlqen shija e birrës, por jo domosdoshmërisht efektet e alkoolit në momente të caktuara të ditës.

Heineken® 0.0 është në dispozicion në 58 tregje në të gjithë botën, përfshirë Evropën, Amerikën e Veriut, Afrikën e Jugut, Rusinë, Vietnamin dhe Australinë. Heineken® 0.0 u lançua për herë të parë në 2017 në Holandë dhe Gjermani, e ndjekur nga Mbretëria e Bashkuar dhe Franca. Kjo u nxit nga kohëzgjatja e inovacionit të shitësve me pakicë dhe disponueshmëria e produktit. Heineken® 0.0 do të jetë në tregje të tjera gradualisht në varësi të kërkesave.

Heineken® 0.0 përpunohet dy herë me përbërës natyralë, të cilët janë të njëjtë me ata që përdoren për Heineken® Original (Ujë, Maja Elbi, Ekstrakt Hop, dhe Maja Heineken® e kategorisë A). Ne e largojmë butësisht alkoolin me distilim në vakum dhe e përziejmë pijen në përsosmëri me aromatizues natyral.

Gluteni është një pjesë e proteinave nga drithëra të caktuara, përfshirë elbin dhe grurin, i cili shkakton sëmundje celiac në një përqindje të vogël të popullsisë. Edhe pse elbi përmban gluten, shumë prej tij shkatërrohet dhe eliminohet gjatë prodhimit të birrës. Sidoqoftë, gjurmë mund të mbeten, të cilat mund të shkaktojnë një reagim tek individët e ndjeshëm. Për më tepër, nivelet e glutenit në birrë ndryshojnë shumë në varësi të materialeve të përdorura dhe procesit të prodhimit. Meqenëse ndjeshmëria ndaj glutenit ndryshon gjithashtu në mënyrë të konsiderueshme, disa birra mund të jenë të sigurta për të pirë për disa pacientë celiac, por jo të gjitha në çdo rast. Në BE, birrat me jo më shumë se 20 mg/kg gluten mund të etiketohen si "pa gluten". Të dy Heineken® Original dhe Heineken® 0.0 nuk janë pa gluten dhe kanë nivele gluteni pak më shumë se 20 mg/kg, kjo është pak më shumë se 0.002%.

Edhe pse produkti nuk përmban alkool, produktet tona kanë për qëllim persona mbi moshën e lejuar të pirjes.

Heineken® 0.0 po i qëndron besnik shishes ikonike të markës, por ka ndryshuar etiketën dhe kapakun në ngjyrë blu për të dalluar variantin pa alkool.

Heineken® 0.0 ka vetëm 21 kcal/100ml kështu që një shishe 33cl ka 69 kalori. Kjo është gjysma e një Heineken® Original 42 kcal/100ml.

Heineken® 0.0 is loëer in calories than most non-alcoholic competitor beers. ëe only add natural flavourings after removal of alcohol, no other additives like sugar are added. Heineken® 0.0 further contains the same ingredients as Heineken® Original. Heineken® 0.0 është më e ulët në kalori sesa shumica e birrave konkurrente jo-alkoolike. Ne shtojmë vetëm aromatizues natyral pas heqjes së alkoolit, nuk shtohen aditivë të tjerë si sheqeri. Heineken® 0.0 përmban të njëjtët përbërës si Heineken® Original.

Heineken® 0.0 nuk përmban aditivë si sheqeri, vetëm aromatizues natyralë. Sheqernat në Heineken® 0.0 vijnë nga majaja e elbit. Në birrat alkoolike, të gjithë sheqernat e majasë fermentohen në alkool përmes majasë. Ndërsa në birrat jo-alkoolike disa sheqerna majaje mbeten në birrë, për një shije shumë të ekuilibruar. Heineken® 0.0 është i ulët në sheqerna (sipas rregullave evropiane) dhe përmban 1.3 g sheqerna/100 ml. Ndërsa për shembull lëngu i përpunuar i portokallit përmban afërsisht 9 g sheqerna/100 ml.

Një nga hapat më të rëndësishëm për Heineken® ishte të kuptonte barrierat kryesore sociale për të pirë birrë pa alkool dhe rastet përkatëse për konsum. Fushata Noë You Can e trajton këtë duke pozicionuar Heineken® 0.0 si një zgjedhje e lezetshme jo-alkoolike për të gjitha momentet tradicionalisht pa birrë, duke iu përgjigjur tendencës në rritje të jetesës së shëndetshme. Premisa e fushatës bazohet në përfshirjen e Heineken® 0.0 në të gjitha momentet dhe rastet shoqërore, të cilat mund të kërkojnë një birrë të shijshme, por jo alkoolin.

Si pionierë në prodhimin e birrës, ne jemi të përkushtuar të promovojmë produktet dhe fushatat tona novatore për të përmbushur nevojat e konsumatorit. Ne kemi parë rritje fenomenale në kategorinë Loë & No Alcohol dhe fushata Noë You Can na lejon të komunikojmë të gjitha rastet e ndryshme të pirjes ku Heineken® 0.0 mund të shijohet.

Me qasjen tonë, ne synojmë "Can'ters" dhe "Don't ëanters", të cilët janë veçanërisht profesionistë, prindër aktivë dhe të ndërgjegjshëm për shëndetin, të cilët nuk mund të pinë alkool ose thjesht nuk e duan atë për momentin, sepse ata janë vizitojnë palestrën ose kanë një takim pas dreke dhe kështu me radhë. Heineken® 0.0 hap mundësi të reja të mëdha duke transformuar momentet në të cilat nuk konsumohet birrë në mundësi për të shijuar një birrë, pa alkool natyrisht.

Heineken® 0.0 përmban një sasi jashtëzakonisht të vogël alkooli, maksimumi 0.03% ABV (alkool sipas vëllimit) do të thotë që çdo entitet i Heineken® 0.0 përmban një maksimum prej 0.03% alkool. Ky është një nivel i krahasueshëm ose më i ulët i alkoolit kundrejt produkteve të tjera ushqimore si buka, produktet e furrës dhe lëngjet, bananet për shkak të fermentimit natyror të përbërësve (drithëra, fruta) Etiketa dhe deklarata e përbërësve të Heineken 0.0 është në përputhje me ligjet dhe rregulloret vendore të ushqimit.

Ne e marrim përgjegjësinë tonë jashtëzakonisht seriozisht dhe megjithëse Heineken® 0.0 nuk përmban alkool, ne nuk synojmë konsumatorët nën moshën e lejuar të pirjes pasi e marrim seriozisht përgjegjësinë tonë.

Jo, si një prodhues përgjegjshëm i alkoolit dhe megjithëse produkti nuk përmban alkool, produktet tona kanë për qëllim vetëm ata mbi moshën e lejuar të pirjes.

Heineken® beson se duhet të ketë një birrë jo-alkoolike që mund të jetë pjesë e një momenti birre, ndërsa përshtatet me trendin e stilit të ndërgjegjshëm të jetesës. Me këtë fushatë të re, Heineken® 0.0, ne duam të tregojmë rëndësinë e të pasurit kontroll gjatë argëtimit. Ne duam t'i inkurajojmë njerëzit të mendojnë për sjelljen e tyre kur bëhet fjalë për pirjen e alkoolit gjatë një nate jashtë dhe momenteve të birrës dhe duke prezantuar një pije jo-alkoolike për të ilustruar se moderimi mund të jetë i lezetshëm.