Where are you located?

Heineken BLADE

The BLADE

The BLADE është një shpërndarës kompakt i projektuar për të shërbyer birrë me cilësi të lartë.

Specifikimet DIMENSIONET & PESHA

Specifikimet

DIMENSIONET & PESHA

DIMENSIONET 590 x 471 x 290 mm
PESHA 17.6 kg
FTOHJA 2 °C
KAPACITETI I BIRRËS 8 L
VLERËSIMI I ENERGJISË A+
NIVELI I ZHURMËS 70 dB

Rreth The BLADE

BLADE ka një gjurmë kompakte. Kupola e ftohur nuk kërkon hapësirë në bodrumin e birrarise ose pajisje ftohëse. Sistemi i ngjeshjes dhe fuçitë e gazuara nuk kërkojnë C02 ose pajisje shtesë. E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të lidhni makinën dhe jeni gati!

Heineken Blade

Shërbe Birrën Draught Kudo

Ndaje këtë faqe