Where are you located?

Heineken Sub

The SUB

E gjithë freskia tërheqëse e birrës, e dhënë nga askush tjetër përveç ... teje!

Specifikimet DIMENSIONET & PESHA

Specifikimet

DIMENSIONET & PESHA

DIMENSIONET 455 x 335 x 235 mm
PESHA 6.8 kg
FTOHJA 2 °C
KAPACITETI I BIRRËS 2 L
VLERËSIMI I ENERGJISË A+
NIVELI I ZHURMËS 25 dB
MATERIALET Alumin & Plastik

Rreth SUB

Kjo pajisje ikonike e birrës në shtëpi realizon një premtim. Derdhja e një birre të përsosur nuk ishte kurrë kaq e lehtë. Ose binte në sy; Brandimi i markës Heineken SUB® i përbërë prej alumini të anodizuar i jep një prekje shtesë premium dizajnit luksoz të Marc Newson. Me The Heineken SUB® ju mund të derdhni birrën e përsosur në shtëpi.

The SUB 01 (1)
PLANI PERFEKT I BIRRËS NË SHTËPI

Derdhja e një Heineken® të përsosur me The SUB

Ndaje këtë faqe

THE SUB

Birra të ftohta nga vende të ndryshme

SUB i shërben një game në rritje të birrës Heineken® nga e gjithë bota. Gjeni të preferuarën tuaj dhe shijojeni në temperaturën perfekte.

Eksploroni birrat
The SUB 02