Where are you located?

Historia e Heineken

Heineken brewery
HISTORIA JONË

Historia e Heineken

Të bëhesh lideri botëror I Lagerit Premium

Kanë kaluar 140 vjet që kur Heineken nuk e quan veten një Birrari e vogël. Dhe teksa jemi krenarë që 25 milionë Heineken shërbehen çdo ditë në 192 vende, ne kurrë nuk kemi harruar se cilësia nuk matet në madhësinë e Brandit tonë, por në pastërtinë e birrës sonë. Edhe pse ne vazhdojmë të hapemi për botët e reja, dëshira e pakompromis e Gerard për cilësi dhe përsosje ende jeton në familjen Heineken. Urime!

HISTORIA JONË

Trashëgimia Heineken

Si pasioni, inovacioni, dinamika familjare dhe një gjë e vogël e quajtur Maja e kategorisë A e çuan familjen Heineken tek krijimi i birrës premium më ndërkombëtare në botë.

Discover our history
Heineken crates old
Heineken green
Krijimi I birrës

Birra. E përmirësuar

Krijuar të jetë më i miri që nga viti 1873. Bërë në të njëjtën mënyrë që atëherë. Por kjo nuk është gjithçka që duhet të dini për Heineken. Fshihet më shumë pas yllit.

Krijimi I birrës
SUSTAINABILITY

Krijimi i një bote më të mirë

Biznesi ka një rol të madh për të luajtur për të qenë një forcë pozitive për ndryshim. Për ne, kjo është ajo që është të jesh një kompani sustainable.

Zbuloni se si
Sustainability Heineken
The Heineken Experience
HEINEKEN EXPERIENCE

Mirësevini në shtëpinë e Heineken®!

Rezervoni një tur për të zbuluar sesi një fabrikë birre e vogël në Amsterdam u bë birra më e preferuar në botë. Nga trashëgimia jonë dhe procesi i krijimit, tek sponsorizimet tona dhe çfarë nevojitet për t'i shërbyer një ylli. Turi përfundon me stil: me një birrë… ose 2!

Përjetoni Heineken