Where are you located?

Përdorimi i përbërësve më të mirë natyralë

natural ingredients - sky - Heineken
PRODHIMI I BIRRËS

Përdorimi i përbërësve më të mirë natyralë

Lageri jonë Heineken përmban vetëm tre përbërës kryesorë: elb, hops dhe ujë. Kur shtohet maja jonë e klasit A, atëherë Heineken shndërrohet në mënyrë magjike në pijen që ne të gjithë e njohim dhe e duam.

Elb

Heineken Barley

Elb

Fillon me elb. Një kokërr që shpërthen nga mirësia, që përmban natyrisht niseshte, proteina dhe fibra. Pas njomjes, elbi nxehet butësisht që të thahet gjatë disa ditëve. Ky proces i përpiktë quhet malting.

Hops

Hops In Water - Heineken

Hops

Një bimë e mbushur me shije. Ka shumë lloje të hopsit, secila me një aromë të veçantë; nga aromat pikante deri tek shijet e buta barishtore. Zgjedhja e korrjes së duhur është një formë arti në vetvete.

Ujë

Water in lager - Heineken beer

Ujë

Uji është përbërësi kryesor në lager, ai mund të përbëjë 95% të produktit të përfunduar. Duke qenë një përbërës kaq jetik, përdoret vetëm cilësia më e lartë e ujit.

Brew Pas
MJESHTËRIA ARTIZANALE E PRODHIMIT TË BIRRËS

Ne krijojmë Heineken me 100% përbërës natyralë të pastër: maja, ujë dhe hop. Kalimi i fazave të gatimit, ftohjes, fermentimit dhe pjekjes.

Heineken prodhohet nga malti i pastër.

Heineken is brewed from pure malt - bottle

Heineken prodhohet nga malti i pastër.

Bëhet fjalë për atë që ka brenda dhe çfarë lihet jashtë. Pa misër, pa oriz, pa aditivë. Asnjë kompromis

Gatim dhe ftohje

Uji përzihet me elbin e grimcuar dhe të shkrirë. Kjo krijon wort, një lëng i ëmbël me sheqer, i cili më pas zihet. Gjithashtu hop i shtohet për të rritur shijen.

Brew Room Cooking Tanks
Brewing Room Landscape 02

Fermentimi horizontal

Në temperaturën e duhur, shtohet Maja-ja e klasit A unike e Heineken, duke filluar kështu procesin natyral të fermentimit që konverton sheqerin në alkool dhe CO2. Ky proces krijon shijen karakteristike të balancuar të Heineken. Maja-ja jonë e klasit A është më e lumtur me një sipërfaqe të madhe e cila është e mundur në rezervuarët tanë të fermentimit horizontal.

Maja-ja e klasit a të Heineken

Në shekullin XIX, ne zbuluam Majanë e kategorisë A unike. Që atëherë, ajo ka qenë çelësi për shijen karakteristike të balancuar të Heineken. Nuk ka nevojë për planin B.

28 ditë për të krijuar Lager

Na duhen 28 ditë për të përgatitur Heineken. Për të marrë shijen e balancuar të përkryer, qartësinë freskuese dhe ngjyrën e bukur të verdhë të artë. Cilësia kërkon kohë, ia vlen.

Pasted Image 0 2

Cilësia Fantastike

Star Quality Heineken beer
Që nga viti 1873

Cilësia Fantastike

Kanë kaluar 140 vjet që kur Heineken nuk e quan më veten një fabrike e vogël birre. Ne kurrë nuk kemi harruar se cilësia matet në pastërtinë e birrës sonë. Përpjekja për cilësi dhe përsosje ende jeton në familjen Heineken.

Discover our history

Shpërndaje këtë faqe