Where are you located?

SPONSORZIMET

Heineken® akull e ftohtë dhe miqtë

"Ne nuk shesim thjesht birrë, ne shesim argëtim ". Kur shefi i madh të thotë të bësh diçka, ti e bën atë. Kështu që ne i shtuam pak argëtim freskimit. Emocioni i fillimit të një ndeshjeje të UEFA Champions League. Adrenalina e një Formula 1(R) me flamuj me kuadrata. Agjenti sekret më i famshëm në botë që bën punën e tij. TI sjell Veten. Ne do të sjellim pije freskuese dhe pak argëtim për të shkuar me të.