Where are you located?

Formula E | Elektrizuese

Formula E 01
SPONSORIZIMET

Formula E | Elektrizuese

FORMULA E

Argëtim elektrizues

Kariko bateritë. Nxeh motorret. Formula E është gara me energjike që po fuqizon rrugët në të gjithë qytetin tënd. Pavarësisht nëse je në rrugët e Nju Jorkut, rrugët simpatike të Romës apo rrugët kozmopolitane të Hong Kongut, je pikërisht aty ku zhvillohet gara. Pra, të gjithë, mund të marrin pjesë në aksion. Trotuaret bëhen tribuna. Baret bëhen vende për tu ulur. Është një mënyrë e re për të sjellë pushtet tek njerëzit dhe dëshmi se shpejtësitë e larta nuk vijnë vetëm nga një oktan i lartë. Ne jemi shumë krenarë që jemi partneri zyrtar i birrës dhe cider për këtë sport të së ardhmes që transformon qytetet në pistat e garave dhe i bën të gjithë pjesë e turmës.

Formula 1 Medium
FORMULA E

If you're in the city, you're at the race

NdaJ këtë video në rrjetet e tua sociale

Formula E

Whether you’re on the sidewalk or on a rooftop bar, you’re at the race.

Shikoni videot tona të Formula E

Shiko Sponsorizimet