Të dashur miq!
Në kushtet e reja kombëtare dhe ndërkombëtare, që kanë të bëjnë me marrjen e masave ekstreme për  rritjen e sistemit të sigurisë shëndetësore dhe ruajtjen e jetës së shtetasve shqiptarë, por dhe europiane në përgjithësi, për arsye të shtimit dhe përhapjes të virusit COVID-19,  dhe në përputhje të plotë të Vendimeve të O.B.SH.-së, të Vendimeve të qeverive të ndryshme Europiane si dhe sipas vendimit të Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, për kufizimin e qarkullimit duke filluar nga data 13 Mars ju njoftojmë si më poshtë:  

- Fituesit do të përzgjidhen në një datë tjetër pasi të përfundojë kjo situatë emergjence.
- Çdo person që shpallet fitues e biletës për ndeshjen gjysmë finale të Uefa Champions League, sipas rregullores së promocionit dhe në kushtet e reja të pandemisë, do të kompesohet me vlerën monetare të biletës së ndeshjes.

Urojmë ta kalojmë sa më qetë këtë situatë!

 

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube