Informacije za posjetitelje

RADNO VRIJEME

Od ponedjeljka do četvrtka od 10:30 do 19:30 
(ulaz i prodaja ulaznica do 17:30)

Od petka do nedjelje od 10:30 do 21:00 
(ulaz i prodaja ulaznica do 19:00)

Srpanj i kolovoz
Od ponedjeljka do nedjelje od 10:30 do 21:00
(ulaz i prodaja ulaznica do 19:00)

Otvoreno 365 dana u godini

24. i 31. prosinca Heineken Experience zatvara se u 16:00 (ulaz i prodaja ulaznica do 14:30)


GRUPNI POPUST

Je li u vašoj grupi više od 20 osoba? Obratite se službi podrške. Posjetitelji mlađi od 18 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe. U skladu s nizozemskim zakonima i pravilima tvrtke Heineken, ne poslužujemo alkoholna pića posjetiteljima mlađima od 18 godina.

SAMOSTALNO

Heineken Experience samostalan je obilazak koji traje približno 1,5 h. Možete ući u bilo kojem trenutku tijekom radnog vremena i naše će vam osoblje usput reći sve o pivu!


PRISTUP INVALIDSKIM KOLICIMA

Izložba Heineken Experience dostupna je posjetiteljima u invalidskim kolicima. Invalidska kolica možete dobiti besplatno, a morate ih rezervirati 48 sati unaprijed putem adrese info.experience@heineken.com. Posjetiteljima u invalidskim kolicima preporučuje se da izbjegavaju posjete izložbi Heineken Experience subotom zbog velikih gužvi.


HEINEKEN EXPERIENCE APP

Heineken Experience dodatno će poboljšati vaše iskustvo! Ova aplikacija služi kao audio i video vodič koji pruža dodatne informacije na engleskom, talijanskom, ruskom, nizozemskom, njemačkom, francuskom, portugalskom, kineskom i španjolskom. Aplikacija je dostupna za sustave Android i iPhone u većini država širom svijeta. Ako aplikaciju ne možete ili ne želite koristiti na svojem uređaju, možete iznajmiti uređaj za malu naknadu.


UPUTE ZA DOLAZAK

Naša je adresa Stadhouderskade 78, 1072 AE, Amsterdam. Pronađite nas na karti ovdje.


Tramvajem

Od glavne stanice koristite liniju 16 ili 24 i siđite na stanici "Stadhouderskade". Iz smjera Leidseplein koristite liniju 7 sa smjerom "Flevopark" ili liniju 10 sa smjerom "Azartplein" i siđite na stanici "Weteringcircuit".


Automobilom

Bez obzira na smjer iz kojeg dolazite, slijedite "Ring Amsterdam A10" i siđite s te prometnice na izlazu S110. Slijedite znakove za odredište "Centrum" a zatim za "Stadhouderskade". Zatvoreno parkiralište "Heinekenplein" udaljeno je samo 50 metara.


Heineken Experience zaštićeni je naziv tvrtke nizozemske kompanije Heineken International B.V.