})

Informacije za posetioce

RADNO VREME

Od ponedeljka do četvrtka od 10:30 do 19:30 časova
(Poslednji posetioci se puštaju u 17:30 časova, a do tada se prodaju i ulaznice)

Od petka do nedelje od 10:30 do 21:00 časova
(Poslednji posetioci se puštaju u 19:00 časova, a do tada se prodaju i ulaznice)

Jul i & avgust
Od ponedeljka do nedelje od 10:30 do 21:00 časova
(Poslednji posetioci se puštaju u 19:00 časova, a do tada se prodaju i ulaznice)

Otvoreno 365 dana u godini

24. i 31. decembra Heineken Experience će se zatvoriti u 16:00 časova (Poslednji posetioci se puštaju u 14:30 časova, a do tada se prodaju i ulaznice)


CENE ZA GRUPE

Da li vas ima više od 20 u grupi? Obratite se podršci. Posetioci mlađi od 18 godina moraju biti u pratnji punoletne osobe. U skladu sa holandskim zakonom i politikom kompanije Heineken, ne služimo alkoholna pića posetiocima mlađim od 18 godina.

SAMOSTALNI OBILAZAK

Heineken Experience predstavlja samostalni obilazak koji traje približno 1,5 sat. Možete da uđete bilo kada u toku radnog vremena, a naše osoblje će vam tokom obilaska ispričati kompletnu priču o pivu!


PRISTUP U INVALIDSKIM KOLICIMA

Pristup muzeju Heineken Experience omogućen je osobama u invalidskim kolicima. Invalidska kolica dostupna su besplatno i potrebno je rezervisati ih 48 sati unapred putem e-adrese info.experience@heineken.com. Ako planirate posetu muzeju Heineken Experience u invalidskim kolicima, preporučuje se da izbegavate subote zbog velikih gužvi.


HEINEKEN EXPERIENCE APLIKACIJA

Heineken Experience dodatno će poboljšati vaš doživljaj! Ova aplikacija predstavlja audio i video vodič koji će vam pružiti dodatne informacije za obilazak na engleskom, italijanskom, ruskom, holandskom, nemačkom, francuskom, portugalskom, kineskom i španskom. Ova aplikacije dostupna je za Android i iPhone u većini zemalja širom sveta. U slučaju da ne možete ili ne želite da koristite svoj uređaj, za malu nadoknadu dostupni su uređaji za iznajmljivanje.


UPUTSTVA ZA DOLAZAK

Naša adresa je Stadhouderskade 78, 1072 AE u Amsterdamu. Pronađite nas na mapi ovde.


Tramvajem

Na centralnoj stanici uđite u liniju 16 ili 24 i izađite na stanici „Stadhouderskade“. Na trgu Leidseplein uđite u liniju 7 u pravcu „Flevopark“ ili u liniju 10 u pravcu „Azartplein“ i izađite na tramvajskoj stanici „Weteringcircuit“.


Automobilom

Iz svih pravaca pratite „Ring Amsterdam A10“ i isključite se na izlazu S110. Pratite putokaze za „Centrum“ i konačno za „Stadhouderskade“. Parking u garaži „Heinekenplein“ na 50 metara.


Heineken Experience je trgovački naziv holandske kompanije Heineken International B.V.