Where are you located?

Accidents Happen - Heineken
FUSHATAT

Aksidentet nuk ndodhin vetëm në rrugë

Edhe kur nuk jeni duke I dhënë makinës, kënaquni me përgjegjësi.

Aksidentet nuk ndodhin vetëm në rrugë. Pas një shumë ka shumë mënyra se si gjërat mund të shkojnë keq. Pra, moderimi është gjithmonë i rëndësishëm pavarësisht nëse jeni duke vozitur apo jo. Ju mund të mos jeni shoferi i caktuar. Por nëse jeni nikoqiri i caktuar, këngëtarja e caktuar karaoke, si në filmin tonë, ose marrësi i caktuar i wefie, aksidentet ende mund të ndodhin. E shihni se çfarë nënkuptojmë? Urime pa rënë telefoni, pa derdhje birre, pa lëvizje vallëzimi shumë krijuese, pa thirrje të gabuara, pa blerje impulsi dhe pa postime shtesë sociale. Gjithmonë, gjithmonë kënaquni me përgjegjësi.

Accidents - Heineken

Shijoni me pergjegjesi

Aksidentet nuk ndodhin vetëm në rrugë

Ndani këtë fushatë