Where are you located?

Heineken® #BackTheBars

Back Bars Heineken Covid 2 Small
FUSHATA

Heineken® #BackTheBars

Support your local heroes!

#BACKTHEBARS

Bars need life, as much as life needs bars

Baret janë pjesë e jetës. Është vendi ku takohemi, qeshim, ndajmë histori dhe kalojmë mirë. Por gjatë normalitetit të ri, ata po luftojnë, kjo është arsyeja pse Heineken® dëshiron t'ju ndihmojë të ktheni jetën në bare. #BackTheBars ka të bëjë me krijimin e platformave të dhurimit për nismat lokale të cilat mbështesin baret dhe restorantet. Shikoni më poshtë për të parë se si ata janë aktivë në vendin tuaj. Së bashku ne mund t'i mbajmë baret gjallë.