Where are you located?

Cheers To All Heineken

Who ordered the beer

FUSHATA

Men drink cocktails too.

Një koktej rozë i gazuar me një qershi karamele që ka një nga ato cadrat e vogla në të, me një model tropikal. Ka shumë burra që do ta zgjidhnin atë mbi një Heineken® të ftohtë. Ashtu si ka shumë gra që do të zgjidhnin atë Heineken® mbi koktejin. Pijet nuk kanë gjini, kjo është arsyeja pse ne themi, gëzime për gjithçka që keni porositur. Dhe më e rëndësishmja, Gëzuar të gjithëve! Nëse një banakier gabon porosinë tuaj, ndani filmin tonë me ta.

Ndaje në rrjetet e tua sociale.