Where are you located?

0.0 Medium Heineken
HEINEKEN® 0.0

That moment you couldn't have a beer... Now you can

Shije fantastike. Zero Alkool.

HEINEKEN® 0.0

Krijimi i një birre lager të shijshme me 0.0% alkool, a është e mundur?

Nuk ishte e thjesht, por jo e pamundur. Prodhuesit tanë të birrës filluan nga zero dhe kaluan vite duke eksploruar, pjekur dhe provuar para se të krijonin më në fund një recetë të përcaktuar nga notat e saj freskuese me shije fruti dhe trupi i butë i maltit - balancuar në mënyrë prefektive. Një që e meriton shenjën Heineken®. Sigurisht me karakteristikat pa kompromis të Heineken® që nga viti 1873: përbërës natyralë dhe Majaja unike e kategorisë A e Heineken.

Një 0.0 Të lutem!
Heineken beer 0.0 zero man at boat
HEINEKEN® 0.0

Waterski?

Tani ti mundesh

Heineken® 0.0 është pa alkool dhe ka shije të mrekullueshme. Kjo hap shumë mundësi. Të gjitha ato freskuese.
Birrë e akullt pas yoga-s? Tani mundesh.
Para vozitjes? Tani mundesh.
Ndërsa shkruani diçka të tillë? Tani mundesh.
Ora e Birrës sapo u shndërrua në 24 orë.
Pra, pavarësisht se çfarë po bëni, ku po e bëni ose kur, ju mund të shijoni një Heineken® 0.0 të shijshme të ftohtë, të akullt. 

Heineken 00 05
HEINEKEN® 0.0

Gjatë drekës në punë?

Tani ti mundesh

Ndani këtë fushatë