Where are you located?

Heineken Socialise responsibly
Campaigns

Ode to close

We’re further apart. Yet, we’re closer than ever.

#SOCIALISERESPONSIBLY

Ne duam të vazhdojmë të shoqërohemi, por në një mënyrë të përgjegjshme.

Mbajtja e duarve është në pritje. Nuk mund të përshëndetemi nga afër e lëre më të japim dorën. Back-pats have to be heldback. Heineken® ka afruar njerëzit për më shumë se 150 vjet. Në këtë normalitet të ri ne do vazhdojmë ta bëjmë këtë gjë duke i inkurajuar njerëzit që të socializohen në një menyrë të përgjegjëshme. Krijoni lidhje online. Ngrini një dolli me shokët gjatë një telefonate, dërgojini një mesazh të përzemërt mikut tuaj të ngusht. Qëndroni larg por qëndroni sëbashku sepse ne jemi në këtë gjë bashkë dhe shumë shpejt do të jemi të bashkuar përsëri! Ndani filmin tonë Ode to Close në rrjetin social dhe shpërndani mesazhin.

Ndani këtë fushatë

KRYETARI I BORDIT EKZEKUTIV DHE CEO

Dolf van den Brink

Gjysma e parë e vitit 2020 u përcaktua nga sfida të pashembullt dhe unë jam shumë krenar për punonjësit tanë në të gjithë botën që po përshtaten shpejt me realitetet e reja në zhvillim, ndërsa kujdesen për njëri -tjetrin, klientët tanë dhe komunitetet tona. Marka Heineken® demonstroi edhe një herë forcën e saj me rritje dyshifrore në 14 tregje dhe vrull të vazhdueshëm të Heineken® 0.0. Përfundimi ynë u ndikua në mënyrë disproporcionale për shkak të rënies së tregtisë evropiane, si dhe kufizimeve të përkohshme të qeverisë në aktivitetet tona në Meksikë dhe Afrikën e Jugut. Ne kemi ndërmarrë veprime lehtësuese dhe do të intensifikojmë më tej fokusin tonë në kostot. HEINEKEN® ka hyrë në krizë me një pozicion të fortë financiar, një gjurmë të larmishme globale, marka të shkëlqyera, intimitet superior të konsumatorëve dhe klientëve dhe ekipe shumë të përkushtuara dhe të talentuara. Duke ecur përpara dhe ndërsa tregjet rimëkëmbet, ne do të përdorim këto forca unike për të hartuar kapitullin tonë të ardhshëm të rritjes.

Dolfvandenbrinkofficial1
Former chairman of the executive board and CEO

KRYETARI I MËPARSHËM I BORDIT EKZEKUTIV DHE CEO

Mendimet tona janë me të gjithë ata që preken nga Covid-19 dhe njerëzit që punojnë pa u lodhur për t'u kujdesur për ta. Në këtë situatë të paparë, në HEINEKEN® ne kemi ndjekur që nga fillimi i shpërthimit tre parime udhëzuese: Së pari, shëndeti, siguria dhe besimi i njerëzve tanë janë të një rëndësie të madhe. Së dyti, ne bëjmë gjithçka që mundemi për të ruajtur vazhdimësinë e biznesit tonë dhe tërheqjen e markave tona, e cila përfshin mbështetjen e vazhdimësisë së biznesit të klientëve dhe furnizuesve tanë. Dhe, së treti, përmes nismave tona lokale, ne ofrojmë mbështetjen tonë për komunitetet që janë më të prekura nga pandemia ”.

CEO Boxmeer Heineken Medium