Where are you located?

When you drive, never drinks - Heineken
FUSHATA

The better driver is the one who doesn’t drink

Garuesit më të mirë e dinë që kurrë nuk duhet të uleni pas timonit pasi pini. Heineken® është krenare që e komunikon këtë në partneritet me Keke dhe Nico Rosberg

When you drive, never drink

Kur i jepni makinës, mos pini kurrë. Është një mesazh për të cilin jemi të apasionuar, sepse pirja e përgjegjshme është në thelbin e Heineken®. Mund të jetë një mesazh serioz - por kjo nuk do të thotë se nuk mund të ndahet në një mënyrë argëtuese. Ne u bashkuam me dy nga shoferët më ikonikë në botë: Legjendat e F1, Keke & Nico Roseberg për të krijuar një film për të. Perfundimi? Nëse hapni shishen, nuk i merrni çelësat. Shikojeni dhe shijojeni.

Ndani këtë fushatë

SHIJONI ME PËRGJEGJËSI

Encouraging Responsibility

Heineken® gjithmonë ka mbrojtur konsumin e përgjegjshëm të produkteve tona. Përmes ndërtimit të partneriteteve globale dhe ekzekutimit të fushatave në mbarë botën, si dhe angazhimit për të investuar 10%+ të të gjithë buxhetit të medias për të mbështetur këto programe, ne synojmë të destigmatizojmë pirjen e përgjegjshme.

Zbuloni si