Where are you located?

UEFA Champions League The Wait
SPONSORIZIMET

E mira e pritjes është kur përfundon

SPONSORIZIMET

Pritja pwrfundoi. UEFA Champions League është kwtu!

Më 15 Mars 2020, UEFA mori vendimin e vështirë të shtyrjes së të gjitha ndeshjeve për të mbrojtur integritetin e lojtarëve dhe tifozëve. Bota e futbollit ishte e mërzitur dhe e shkatërruar duke pritur që futbolli të kthehej. Si sponsori zyrtar i UEFA Champions League, Heineken® bën homazh për të gjithë tifozët që me guxim u përpoqën të mbushnin zbrazëtinë 150 ditore në zemrat e tyre. Dhe feston, të Premten 7 Gusht momentin kur ata më në fund mund të ndalonin sw u përpjekuri dhe të fillonin të shikonin ndeshje përsëri.

Ndaje në rrjetet e tua sociale

Sponsorizimet