Aspecte generale

Această Politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web și aplicației mobile dedicate societății HEINEKEN ROMANIA SA, pentru consumatorii din România, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, Str. Tipografilor Nr. 11-15, Aripa A2-L, Etaj 4, disponibilă www.heineken.com.ro (denumit în continuare "Site-ul web"), unde noi, HEINEKEN ROMANIA, colectăm anumite informații personale. Parcurgeți cu atenție această Politică de confidențialitate deoarece conține informații importante care vă vor ajuta să înțelegeți practicile noastre cu privire la orice informații personale pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm în alt mod în contextul Site-ului web (denumite în continuare "Date cu caracter personal"). HEINEKEN ROMANIA (denumită în continuare"noi") este operatorul Datelor cu caracter personal colectate și prelucrate.

Vă respectăm confidențialitatea și suntem determinați să vă păstrăm Datele cu caracter personal în siguranță și să le gestionăm conform obligațiilor noastre legale și în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Ce fel de Date cu caracter personal colectăm și cum folosim Datele dvs. cu caracter personal

Puteți utiliza aproape în totalitate Site-ul nostru web fără a fi obligat să ne furnizați Datele cu caracter personal. Totusi, pentru anumite servicii și scopuri ale Site-ului web, trebuie să ne furnizați Datele cu caracter personal pentru ca noi să putem dialoga cu dvs., să vă înscriem în campaniile noastre promoționale sau să vă trimitem buletine informative sau alte informații. Pe lângă informațiile pe care trebuie să le furnizați, colectăm anumite informații atunci când vizitați Site-ul nostru web. Informațiile solicitate de pe site-ul web marcate cu un asterisc sunt considerate obligatorii. În cazul în care nu furnizați informațiile solicitate, nu vom putea să vă furnizăm serviciul sau produsul respectiv.

    1. Colectăm date personale despre dvs. atunci când ne contactati prin intermediul formularului de contact/ numarului de telefon pentru a coresponda: nume, prenume, e-mail, numar de telefon
    Folosim aceste informații pentru a va putea oferi suport in solicitarile pe care le adresati companiei noastre. Vă vom înregistra reclamațiile, întrebările, răspunsurile și alte acțiuni necesare pentru a vă rezolva solicitarea. Temeiul prelucrării este interesul dvs. legitim de a avea acces la informații despre produsele si serviciile noastre. Datele sunt păstrate 6 luni daca nu intervine un contract intre părți sau orice alta obligatie legala.

    2. Informații despre vizita dvs. și utilizarea Site-ului nostru web. Colectăm anumite informații atunci când vizitați Site-ul nostru web, cum ar fi [adresa dvs. IP, paginile web pe care le vizitați, numele computerului dvs. și tipul de browser de internet, clicuri și vizualizări, vârsta]. De asemenea, urmărim modul în care folosiți buletinul nostru informativ, paginile pe care le vizualizați și porțiunile pe care le citiți, astfel încât să putem personaliza buletinul informativ în funcție de preferințele dvs.. Informațiile despre utilizarea de către dvs. a Site-ului nostru web și a serviciilor noastre ne permit să construim segmente, care sunt grupuri de vizitatori ai Site-ului web sau clienți cu un număr de caracteristici comune, cum ar fi, grupa de vârstă, sexul sau regiunea. Vă vom adăuga probabil unuia dintre segmentele noastre. Segmentele sunt utilizate de noi pentru a personaliza Site-ul web și de exemplu, pentru a modifica ordinea rezultatelor căutării sau locația unde plasăm anumite oferte, astfel încât să aveți mai multe șanse să le vizualizați. De asemenea, putem utiliza segmente pentru a afișa reclame online pe care le considerăm relevante pentru dvs.

    Folosim aceste Date cu caracter personal fiindu-ne necesare conform intereselor noastre legitime de a face acest lucru pentru a putea promova produsele și serviciile noastre clienților și vizitatorilor Site-ului nostru web, pentru a ne permite să atragem mai mulți clienți, pentru a îmbunătăți vânzarea produselor și serviciilor noastre și pentru a finanța Site-ul nostru web (prin reclame online). Vom păstra Datele cu caracter personal intre 6 si 12 luni de la ultima vizită.

    3. Intreținerea și optimizarea Site-ului nostru web. Datele dvs. cu caracter personal vor fi, de asemenea, utilizate pentru întreținerea și analiza Site-ului nostru web, pentru a rezolva problemele legate de performanță, pentru a îmbunătăți disponibilitatea și a proteja Site-ul web împotriva fraudei (de exemplu, în cazul încercărilor repetate de conectare sau de efectuare a unei achiziții sau în cazul achiziției cu nerespectarea termenilor și condițiilor noastre, de exemplu de către persoane cu vârsta sub 18 ani). Utilizarea Datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri este necesară conform intereselor noastre legitime și acestea vor fi păstrate pentru o perioadă maximă de 6 luni.

    4. Permisiunea de a participa la tombole, concursuri sau alte promoții. Datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi: numele, prenumele, nr de telefon, adresa de e-mail vor fi procesate pentru a vă administra loteriile, concursurile sau alte promoții la care alegeți să participați. Unele dintre aceste promoții au reguli suplimentare care conțin informații despre modul în care vom folosi și vom divulga Datele dvs. cu caracter personal. Utilizăm aceste informații pentru a gestiona relația contractuală cu dvs.

Cum partajăm Datele dvs. cu caracter personal

Este posibil să avem nevoie să partajăm Date cu caracter personal cu terți pentru a ne ajuta să vă furnizăm servicii și produse și pentru a opera Site-ul nostru web. Acești terți sunt:

  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Site-ului web, datorită sistemelor informatice comune
  • furnizorii de servicii în cazul în care acest lucru este necesar pentru a ne furniza un serviciu sau (pentru a ne ajuta) să furnizăm serviciul sau produsul comandat/câștigat de dvs. pe Site-ul web (inclusiv furnizorul nostru terț) și pentru a furniza servicii de analiză a datelor
  • în cazul în care firma HEINEKEN vinde unui terț toate sau o parte din activele sau acțiunile unei companii din grupul HEINEKEN la care au fost transferate Date cu caracter personal, Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate acestui terț.
  • organismele publice - vom dezvălui datele dvs cu caracter personal doar organismelor publice, dacă acest lucru este cerut de lege. De exemplu, Compania va răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități şi din afara țării de reședință.

Acești terți pot fi situați și in afara Spațiului Economic European. Atunci când Datele cu caracter personal sunt stocate de noi în afara SEE, vom asigura un nivel adecvat de protecție a datelor transferate. Solicităm furnizorilor de servicii să întreprindă măsurile adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea Datelor cu caracter personal.

Securitatea Datelor cu caracter personal

Vom întreprinde măsuri tehnice, fizice și organizaționale adecvate pentru a proteja Datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului web de folosirea incorectă sau distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea, achiziționarea sau accesarea accidentală, neautorizată sau ilegală care sunt în concordanță cu legile și reglementările aplicabile privind securitatea datelor și confidențialitatea. Cu toate acestea, niciun site bazat pe internet nu poate fi 100% sigur și nu putem fi trași la răspundere pentru accesul neautorizat sau neintenționat, pe care nu îl putem controla.

Site-ul nostru web poate conține legături către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate, conținutul sau măsurile de securitate utilizate de alte site-uri web, care nu sunt reglementate de această Politică de confidențialitate. Vă sfătuim să citiți întotdeauna cu atenție politicile de confidențialitate de pe aceste site-uri web.

Dacă aveți banuiala că confidențialitatea datelor dvs. a fost încălcată, vă rugăm să ne contactați imediat la email compliance.romania@heineken.com

Retenția Datelor cu caracter personal

Vom păstra Datele dvs. cu caracter personal atât timp cât este necesar din punct de vedere legal sau pentru cât timp este necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate sau pentru oricare dintre celelalte scopuri enumerate în această Politică de confidențialitate. Termenul specific de retenție este menționat în această Politică de confidențialitate pentru fiecare dintre scopurile relevante. Vom întreprinde măsuri rezonabile pentru a distruge sau pentru a dezactiva Datele cu caracter personal pe care le deținem în cazul în care nu mai sunt necesare pentru scopurile stabilite mai sus sau după expirarea termenului de retenție definit.

Cookie-uri

O parte importantă a informațiilor menționate în această Politică de confidențialitate este colectată prin folosirea cookie-urilor și a tehnicilor similare. Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care conțin cantități mici de informații ce sunt descărcate și pot fi stocate pe dispozitivul dvs. de utilizator, de ex., computerul, telefonul inteligent (smartphone-ul) sau tableta. Tehnicile pe care le folosim, care pot fi similare cu modulele cookie, sunt [pixeli de urmărire, script-uri Java, etichete și beaconuri web]. Aceste cookie-uri și tehnici similare sunt uneori necesare pentru a vă aminti setările contului, limba și țara dvs., dar și pentru a ne permite să măsuram și să analizăm comportamentul dvs. pe Site-ul nostru web și pentru a vă afișa anunțuri personalizate pe Site-ul nostru web sau pe site-uri web terțe. Atunci când este necesar, vi se va solicita consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor noastre. Pentru a vizualiza mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim și despre modul în care le folosim, vă rugăm să consultați Politica noastră de cookie.

Confidențialitatea datelor copiilor

Site-ul web nu este destinat utilizării de către persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani (sau vârsta legală aplicabilă pentru consumarea produselor în cauză). Nu colectăm cu bună știință Date cu caracter personal de la persoane cu vârsta sub 18 ani. De asemenea dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Drepturile dvs. legale

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. Heineken Romania vă va respecta drepturile individuale și se va ocupa de interesele dumneavoastră în mod corespunzător.

  • Dreptul de retragere a consimțământului: Vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în orice moment, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământ.
  • Dreptul la rectificare: Puteți obține de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal care sunt utilizate continuu şi care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.
  • Dreptul la restricție: Puteți obține de la noi restricția de prelucrare a datelor cu caracter personal, dacă:

      - contestaţi corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea,
      - prelucrarea este ilegală și solicitaţi restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,
      - nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitaţi pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau
      - vă opuneţi prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate faţă de ale dvs.

  • Dreptul de acces: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv informații cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem în posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conţinând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-aţi putea solicita.
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dvs. sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiţi un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteţi solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

      - datele dvs personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod;
      - aveți dreptul de a vă opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să vă executaţi acest drept de obiecţie la prelucrare;
      - datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

    Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară

      - în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi;
      - în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;
      - pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

  • Dreptul de opoziție: Ați putea obiecta - în orice moment - la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației dvs. speciale, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terțe părți. În acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Dacă vă opuneţi prelucrării, vă rugăm să specificați dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricţia prelucrării acestora de către noi.
  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor . Date de contact:

      Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
      Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
      Email: anspdcp@dataprotection.ro

Vă rugăm să rețineți:

  • Perioada de timp: Vom încerca să îndeplinim cererea în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.
  • Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Dacă vom refuza solicitarea dvs. de acces, vă vom informa cu privire la motivul refuzului.
  • Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să vă căutăm datele cu caracter personal, din cauza elementelor de identificare furnizate în cererea dumneavoastră. În astfel de cazuri, în care nu vă putem identifica precum persoana vizată, nu suntem în măsură să dăm curs solicitării dvs. de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea dumneavoastră.

    Exercitarea drepturilor dvs legale: Pentru a vă exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub formă de text, scriind un email la compliance.romania@heineken.com

    Această politică a fost actualizată la data de 11.06.2019

  • URMARITI-NE

    Facebook Twitter YouTube