Where are you located?

NAŠI PRODUKTI
Heineken Original Bottle

Original

Kjerkoli na svetu se nahajaš, je vedno osvežujoče videti nekaj, kar poznaš. Za zelena steklenica, rdeča zvezda, smejoči »e« ... kot takojšnja dobrodošlica starega prijatelja.

Hranilna vrednost NA 100 ML

Hranilna vrednost

NA 100 ML

Icon ENERGIJSKA VREDNOST 176kJ / 42 kcal
Icon MAŠČOBE 0 g
Icon OD TEGA NASIČENE 0 g
Icon OGLJIKOVI HIDRATI 3.2 g
Icon OD TEGA SLADKORJI 0 g
Icon BELJAKOVINE 0 g
Icon SOL <0.01 g

Varjeno z željo, da postane najboljše, že od leta 1873.

Zaradi več kot 150 let nenehne predanosti čistosti in kakovosti je pivo Heineken postala najbolj znana blagovna znamka piva na svetu. Ko vidiš rdečo zvezdo na zeleni steklenici, veš, da bo vsak ledeno hladen, svež požirek prinesel tisti bogat, zadovoljujoč okus z blagimi sadnimi toni. Tradicija okusa, ki živi že več kot stoletje in pol po zaslugi preprostosti in kakovosti sestavin ter natančni pozornosti pivovarskega procesa.

NAROČI HEINEKEN

Mov Thumb Heineken Original Botle
VARJENJE

Lepota varjenja

Lepota varjenja je v tem, da gre za naraven proces, ki ga z mojstrstvom dodatno izboljšamo, da dobimo popolno pijačo. Naš lager Heineken je narejen iz zgolj treh osnovnih sestavin: ječmena, hmelja in vode. Tisti trenutek, ko dodamo naše kvasovke A-Yeast, se pivo Heineken čarobno spremeni v pijačo, ki jo vsi poznamo in ljubimo.

Odkrij več

Our products

Deli stran

Pogosta vprašanja in odgovori

O originalnem pivu Heineken

Najbolje je, da pivo Heineken shraniš na hladnem, suhem kraju, stran od neposredne svetlobe in toplote. Ča ga želiš zaužiti takoj, ga shrani v hladilniku, dokler se ne ohladi na približno 5°C.

Pivo je naravni proizvod, zato je njegov rok hrambe omejen. Naše pivo ostane sveže približno šest mesecev, zato na svojem pivu Heineken najprej preveri rok uporabe, da bo res sveže in kakovostno.

Odstotek alkohola v pivu Heineken je 5 %.

Pivo vsebuje gluten iz žitaric, ki se uporabljajo za njegovo varjenje. Vendar v pivu konča le delček glutena iz žitaric – točna količina je odvisna od uporabljene vrste žitaric. Po varjenju piva iz ječmena ostanejo v pivu zgolj sledi glutena, medtem ko je pri varjenju piva iz pšenice količina preostalega glutena v pivu precej večja. Na vsebnost glutena lahko vpliva tudi sam pivovarski proces. Na splošno velja: bolj kot je pivo čisto in svetlo, manj glutena vsebuje. Nekateri so na gluten alergični in morajo upoštevati dieto, ki minimizira ali izključuje njihov vnos glutena. Če je pivo lahko del takšne diete je odvisno od resnosti alergije in vrste zaužitega piva. V mnogih primerih piva lager ne predstavljajo nobene težave za osebe z alergijo na gluten. Vendar mora vsak posameznik presoditi svojo občutljivost.

Ne. Politika pivovarne Heineken nasprotuje uporabi kakršnih koli surovin iz GSO.

Ne. Pivo Heineken varimo z naravnim pivovarskim procesom brez aditivov. Vsebuje, vodo, ječmenov slad, hmelj, in edinstvene kvasovke A-Yeast® družbe Heineken za fermentacijo v pivovarskem procesu.