pogoji in določila

Dobrodošli na spletnem mestu, posvečenem blagovni znamki Heineken® ("spletno mesto"). Za obisk spletnega mesta morate biti nad starostno omejitvijo za pitje alkohola.

Ti pogoji in določila skupaj z našim pravilnikom o varovanju zasebnosti in piškotkih ("pogoji") urejajo vašo uporabo tega spletnega mesta.

Obseg veljavnosti

Ti pogoji veljajo za vse obiske in uporabo spletnega mesta družbe Heineken Brouwerijen B.V. s sedežem na naslovu Tweede Weteringplantsoen 21, 1017 ZD Amsterdam, Nizozemska ("HEINEKEN"), ter za vse informacije, priporočila in/ali storitve, ki so vam na voljo na tem spletnem mestu ali prek njega ("informacije").

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate z obsegom veljavnosti teh pogojev. Opominjamo vas, da se lahko pogoji sčasoma spreminjajo. Take spremembe bodo stopile v veljavo takoj ob objavi spremenjenih pogojev. Uporabnikom spletnega mesta svetujemo, da redno preverjajo, ali so se pogoji spremenili.

Informacije in odgovornost

Informacije so namenjene samo v splošne namene in ne predstavljajo nasvetov. HEINEKEN ni odgovoren za škodo, ki je posledica uporabe (ali nezmožnosti uporabe) tega spletnega mesta, vključno z nepravilnostmi ali pomanjkljivostmi informacij, razen če je škoda posledica namerne kršitve ali hude malomarnosti družbe HEINEKEN.

HEINEKEN prav tako ni odgovoren za škodo, ki je lahko posledica uporabe elektronske komunikacije vključno z, vendar ne omejeno na, škodo, ki je posledica neuspešne ali zakasnjene dostave elektronske komunikacije, prestrezanja ali spreminjanja elektronske komunikacije s strani tretje osebe ali računalniških programov za elektronsko komunikacijo in prenos virusov.

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran in njena celotna vsebina, funkcije in delovanje (kar med drugim vključuje vse informacije, programsko opremo, besedilo, prikaze, slike, videoposnetke in zvočne posnetke ter obliko, izbiro in ureditev le-teh) je v lasti družbe HEINEKEN, dajalcev licence ali drugih ponudnikov tega materiala, in so zaščitene z avtorskim pravom, pravom blagovnih znamk, patentnim pravom, zakonom o poslovnih skrivnostih in drugo zakonodajo o intelektualni lastnini in lastniških pravicah.

Spletno mesto lahko uporabljate samo za namene, ki so v skladu s temi pogoji. Ustvarite lahko kopije spletne strani (njenih delov) in jih uporabljate za osebno uporabo. Vsebine spletne strani ne smete uporabljati za druge namene. V tem primeru morate od nas pridobiti pisno dovoljenje.

Nadomestilo

Strinjate se, da družbo Heineken odvežete odgovornosti pred in proti vsem dejavnostim, zahtevkom in odgovornostim, ki izhajajo iz ali se nanašajo na vašo kršitev teh pogojev ali nezakonito uporabo tega spletnega mesta.

Drugo

Vsak odstavek teh pogojev deluje ločeno. Če sodišče ali pristojni organ odloči, da kateri izmed odstavkov ni v skladu z zakonom ali ga ni mogoče uveljavljati, ostali odstavki ostajajo v celoti veljavni.

Te pogoje ureja nizozemska zakonodaja. O sporih ali zahtevkih, ki izhajajo iz uporabe spletnega mesta ali so z njo povezani, bodo odločala sodišča v Amsterdamu na Nizozemskem.

Prosimo, da naše vsebine ne posredujete mladoletnim osebam.

PRAVILNIK O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Splošno

Družba Heineken Brouwerijen B.V. s sedežem na naslovu Tweede Weteringplantsoen 21, 1017 ZD Amsterdam, Nizozemska ("HEINEKEN"), nadzoruje obdelavo vseh osebnih podatkov, pridobljenih na tem spletnem mestu, posvečenem znamki Heineken ("spletno mesto"). HEINEKEN spoštuje vašo zasebnost in deluje v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti.

HEINEKEN obdeluje samo osebne podatke, ki jih uporabnik spletnega mesta prostovoljno posreduje družbi Heineken. Ti podatki lahko vključujejo ime in priimek, e-poštni naslov, datum rojstva, naslov in državo stalnega prebivališča uporabnika. Družba HEINEKEN te osebne podatke zbira in prenaša z namenom, da uporabnikom nudi storitve, ki so na voljo na spletni strani, na primer sodelovanje v promocijski kampanji.

Prenos, shranjevanje in obdelava podatkov

Prenos, shranjevanje in obdelava osebnih podatkov, zbranih prek tega spletnega mesta, so zaščiteni s trenutnimi in običajnimi tehničnimi ukrepi. Če se osebni podatki ne uporabljajo 12 mesecev, družba HEINEKEN vaše podatke izbriše.

HEINEKEN lahko vaše osebne podatke posreduje družbam svoje skupine. HEINEKEN lahko vaše osebne podatke posreduje tudi tretjim strankam z namenom, da uporabnikom nudi storitve na spletnem mestu. Te podatke bodo tretje stranke obdelale v skladu z navodili družbe HEINEKEN in pod odgovornostjo družbe HEINEKEN. HEINEKEN vaših osebnih podatkov ne bo posredoval nobeni drugi tretji stranki, razen če je to njegova zakonska dolžnost.

Dostopanje, popravljanje in brisanje

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

To spletno mestu uporablja tako imenovane "piškotke". Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletno mesto shrani v vašo napravo.

Piškotki, ki se uporabljajo na spletnem mestu

Spletno mesto uporablja samo naslednje piškotke za naslednje namene:

  • Funkcionalni piškotki:ti piškotki izboljšujejo prijaznost spletnega mesta do uporabnikov. Na primer, s pomočjo tega piškotka si spletno mesto zapomni, da ste že obiskali spletno stran za preverjanje starosti, če ste nad starostno omejitvijo za pitje alkohola. Brez tega piškotka bi vas vsaka spletna stran vedno znova spraševala po teh podatkih. Funkcionalni piškotki na spletnem mestu, ki jih vaš računalnik shranjuje HEINEKEN, so veljavni samo med vašim obiskom spletnega mesta.
  • PiškotkiAnalytics:HEINEKEN uporablja piškotke storitve Google Analytics za analiziranje načinov uporabe spletnega mesta uporabnikov. HEINEKEN lahko tako izboljša uporabnost spletnega mesta. Google podatke, pridobljene na spletnem mestu, uporablja le v anonimni obliki. Za več informacij o storitvi Google Analytics obiščite spletno mesto www.google.com/analytics.
  • Piškotki od drugod:Spletno mesto dovoljuje piškotke družabnih vtičnikov določenih tretjih strank. Ti uporabniku omogočajo, da vsebino spletnega mesta objavlja v družabnih omrežjih. Ti vtičniki prav tako izboljšujejo prijaznost spletnega mesta do uporabnikov. (Uporabo) podatkov, ki jih te tretje stranke zberejo prek družabnih vtičnikov, urejajo izključno te tretje stranke, saj HEINEKEN teh piškotkov ne more brati (prav tako te tretje stranke ne morejo brati HEINEKENOVIH piškotkov). Za več informacij o piškotkih od drugod si oglejte pravilnik o varovanju zasebnosti tretjih strank.

Spreminjanje nastavitev

S spreminjanjem nastavitev spletnega brskalnika lahko določite, da pred shranjevanjem piškotka v računalnik prejmete obvestilo. S spreminjanjem nastavitev lahko tudi določite, da brskalnik ne sprejema piškotkov spletnega mesta.

Stik

Pravilnik o varovanju zasebnosti in piškotkih se lahko sčasoma spreminja. Take spremembe bodo stopile v veljavo takoj ob objavi spremenjenega pravilnika o varovanju zasebnosti in piškotkih. Uporabnikom spletnega mesta svetujemo, da redno preverjajo, ali se je pravilnik o varovanju zasebnosti in piškotkih spremenil.

V primeru dodatnih vprašanj, vezanih na uporabo piškotkov na tem spletnem mestu, prosimo izpolnite kontaktni obrazec.

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI »HEINEKEN MAJICA«

Ta pravila določajo postopke in pogoje za sodelovanje v nagradni igri »HEINEKEN MAJICA« (v nadaljevanju: nagradni igri), ki bo potekala na Facebook profilu Heineken Slovenija. Ta pravila so objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo udeleženci enake možnosti za prejem nagrade.

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI »HEINEKEN MAJICA«

Ta pravila določajo postopke in pogoje za sodelovanje v nagradni igri »HEINEKEN MAJICA« (v nadaljevanju: nagradni igri), ki bo potekala na Facebook profilu Heineken Slovenija. Ta pravila so objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo udeleženci enake možnosti za prejem nagrade.

1. ORGANIZATOR, NAMEN IN TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradni igri organizira podjetje Luna\TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana, matična številka: 2146681000, ID za DDV:SI43906133 (v nadaljevanju: organizator), ki je tudi upravljavec zbirke osebnih podatkov v okviru nagradne igre.

Nagradna igra bo poteka od 22. 2. do 28. 2. 2019 (na uradnem Facebook profilu Heineken Slovenija).

2. OSEBE, KI LAHKO SODELUJEJO V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe (najmanj 18 let starosti) s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (predložitev dokazila o starosti in stalnem bivališču je med obveznimi pogoji za udeležbo v nagradni igri) in ki sprejemajo ta pravila in splošne pogoje nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi. V nagradni igri tudi ne morejo in ne smejo sodelovati ožji družinski člani zgoraj navedenih oseb (zakonec oziroma oseba, s katero živi v življenjski skupnosti, ki je po zakonu izenačena z zakonsko zvezo, otroci, posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

V pravilih in pogojih sodelovanja izraza “sodelujoči” in “nagrajenci” opredeljujejo tako ženske kot moške predstavnike, ki sodelujejo v nagradni igri.

3. NAČIN IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

Kot sodelovanje se šteje, da udeleženec nagradne igre v komentar pod objavo na Facebook Heineken Slovenija napiše ime in se s tem strinja s splošnimi pogoji sodelovanja.

Nakup kateregakoli blaga ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

4. ŽREBANJE NAGRAD

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v časovnem okvirju, ki je opisan pod sekcijo 1., in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana.

Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme, in sicer pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator. V žrebanju bodo sodelovale vse osebe, ki so pravilno napisale osebo v komentar pod objavo, ki jih bo organizator nagradne igre prejel v času trajanja nagradne igre, in sicer od 22. 2. (od objave) do 28. 2. 2019 (do 23.59 ure). Za veljavne prijave bodo štele prijave, ki bodo izpolnjevale vse pogoje po teh pravilih in splošnih pogojih za sodelovanje v nagradni igri. O poteku žrebanja bo tričlanska komisija sestavila zapisnik. Zapisnik o poteku žrebanja bo organizator hranil na svojem poslovnem naslovu.

O tem, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo organizator nagradne igre osebo obvestil dne 7. 3. 2019, predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu. Dobitniki bodo obvestilo prejeli v obliki odgovora na njihov komentar, v primeru, da bodo izžrebani.

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil v roku 30 dni po izvedenem žrebanju. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec organizatorju nagradne igre predložiti osebni dokument, na katerem morajo biti navedeni vsi osebni podatki, kot so bili organizatorju nagradne igre sporočeni ob prijavi v nagradno igro.

5. NAGRADNI FOND

• 2 × Heineken majčka. Vrednost posamezne nagrade ne presega 42 eur.

Nagrad ni možno spremeniti v denarne nagrade, oziroma jih ni možno zamenjati za denar ali katerokoli drugo dobrino ali ugodnost. Nagrade so prenosljive, pri čemer je ob prenosu nagrad potrebno spoštovati določbe 2. člena teh pravil in splošnih pogojev.

6. DOSTAVA IN IZROČITEV NAGRAD

Nagrajenci se zavezujejo, da bodo za namen izročitve nagrad in urejanje dokumentacije sodelovali z organizatorjem nagradne igre.

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil v obliki odgovora na komentar, in sicer dne 7. 3. 2019 (Facebook nagradna igra), predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu v roku 30 dni od dneva žrebanja. V primeru, da se bo nagrada, ki je bila nagrajencu poslana po pošti, vrnila na naslov organizatorja, bo slednji nagrajenca v nadaljnjih 8 dneh obvestil, da se je nagrada vrnila na naslov organizatorja in da lahko nagrajenec nagrado prevzame v roku 10 dni od dneva prejema obvestila. V primeru, da nagrajenec tudi v dodatnem 10 dnevnem roku nagrade ne bi prevzel, izgubi pravico do nagrade.

Nagrajenec mora prevzem nagrade organizatorju potrditi s podpisanim potrdilom o prevzemu nagrade. V primeru, da nagrajenec organizatorju pisnega potrdila ne bi poslal (po pošti ali po telefonu), bo organizator nagradne igre za dokaz o prevzemu nagrade štel poštno povratnico s potrdilom o dostavi.

7.    OBJAVE

Organizator nagradne igre je dolžan ta pravila in splošne pogoje nagradne igre objaviti na spletnem naslovu www.heineken.si.

Imena nagrajencev bodo v roku 15 dni od dneva žrebanja objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

Ta pravila in splošni pogoji nagradne igre so na vpogled dostopna tudi na naslovu organizatorja nagradne igre.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vsi osebni podatki so varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Sodelujoči v nagradni igri izrecno soglašajo, da Organizator in Izvajalec njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabita samo za potrebe te nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči soglaša, da v primeru, da dobi nagrado, Organizatorju nagradne igre ali od njega pooblaščenim osebam oz. sopogodbenikom dovoli uporabo svojih osebnih podatkov (kontaktni podatki: ime, priimek in telefonska številka) za namene te nagradne igre, z možnostjo odjave na zahtevo udeleženca v nagradni igri, z zahtevo, poslano na info@luna.si.

S (spletno) oddajo obrazca z vsemi zgoraj navedenimi podatki, se posameznik izrecno strinja in soglaša z obdelavo osebnih podatkov s strani Organizatorja nagradne igre, izključno za zgoraj navedene namene.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja svojih podatkov v bazi tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec lahko kadarkoli prekliče privolitev v obdelavo in objavo podatkov oziroma izbris le-teh tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec je seznanjen in se izrecno strinja, da lahko Organizator posamezna opravila v zvezi z obdelavo pridobljenih osebnih podatkov zaupa pogodbenemu obdelovalcu. Pogodbeni obdelovalec lahko osebne podatke obdeluje le v mejah pooblastila oziroma naročila, ki ga dobi od naročnika skladno z opredeljenimi nameni, ki so določeni v prvem odstavku tega člena.

Organizator hrani osebne podatke udeleženca do 5 dni od začetka nagradne igre. Po tem času bodo podatki trajno izbrisani.

9.    SPLOŠNE DOLOČBE

Sodelujoči v nagradni igri s tem, ko organizatorju odigrajo nagradno igro vprašanj v skladu s 3. členom, ta pravila in splošne pogoje nagradne igre avtomatsko sprejemajo.

Organizator ima pravico, da v primeru višje sile to nagradno igro prekine ali odpove.

Organizator nagradne igre in osebe, ki so z njegove strani angažirane za izvedbo nagradne igre, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti iz naslova stroškov ali škode, ki bi sodelujočim v nagradni igri nastala zaradi pomanjkljivosti v izvedbi nagradne igre.

Organizator nagradne igre tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za nesrečo, ki bi se zgodila nenačrtno oz. zaradi tretjega dejavnika na katerega ni mogel vplivati pri nagradi.

Organizator nagradne igre ne bo podelil nikakršnih drugih nagrad, razen nagrad, ki so navedene v teh pravilih in splošnih pogojih.

Po poteku 60 dni od zaključka nagradne igre organizator nagradne igre ni dolžan sprejeti nikakršnih pritožb v zvezi z nagradno igro.

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočim v nagradni igri je za reševanje le-tega pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Podrobnejše informacije lahko dobite pri Organizatorju vsak delavnik od 9. do 17. ure preko e-pošte info@luna.si.

Luna TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana

Nagrajenec:

Marko Slavič

 

 

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNIH IGRAH »HEINEKEN MAJICA«

Ta pravila določajo postopke in pogoje za sodelovanje v nagradni igri »HEINEKEN MAJICA« (v nadaljevanju: nagradni igri), ki bo potekala na Facebook in Instagram profilu Heineken Slovenija. Ta pravila so objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo udeleženci enake možnosti za prejem nagrade.

1. ORGANIZATOR, NAMEN IN TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradni igri organizira podjetje Luna\TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana, matična številka: 2146681000, ID za DDV:SI43906133 (v nadaljevanju: organizator), ki je tudi upravljavec zbirke osebnih podatkov v okviru nagradne igre.

Nagradna igra bo poteka od 5. 4. do 12. 4. 2019 (na uradnem Facebook in Instagram profilu Heineken Slovenija).

2. OSEBE, KI LAHKO SODELUJEJO V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe (najmanj 18 let starosti) s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (predložitev dokazila o starosti in stalnem bivališču je med obveznimi pogoji za udeležbo v nagradni igri) in ki sprejemajo ta pravila in splošne pogoje nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi. V nagradni igri tudi ne morejo in ne smejo sodelovati ožji družinski člani zgoraj navedenih oseb (zakonec oziroma oseba, s katero živi v življenjski skupnosti, ki je po zakonu izenačena z zakonsko zvezo, otroci, posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

V pravilih in pogojih sodelovanja izraza “sodelujoči” in “nagrajenci” opredeljujejo tako ženske kot moške predstavnike, ki sodelujejo v nagradni igri.

3. NAČIN IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

Kot sodelovanje se šteje, da udeleženec nagradne igre v komentar pod objavo na Facebook in Instagram Heineken Slovenija napiše odgovor na vprašanje in se s tem strinja s splošnimi pogoji sodelovanja.

Nakup kateregakoli blaga ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

4. ŽREBANJE NAGRAD

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v časovnem okvirju, ki je opisan pod sekcijo 1., in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana.

Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme, in sicer pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator. V žrebanju bodo sodelovale vse osebe, ki so pravilno napisale osebo v komentar pod objavo, ki jih bo organizator nagradne igre prejel v času trajanja nagradne igre, in sicer od 5. 4. (od objave) do 12. 4. 2019 (do 23.59 ure). Za veljavne prijave bodo štele prijave, ki bodo izpolnjevale vse pogoje po teh pravilih in splošnih pogojih za sodelovanje v nagradni igri. O poteku žrebanja bo tričlanska komisija sestavila zapisnik. Zapisnik o poteku žrebanja bo organizator hranil na svojem poslovnem naslovu.

O tem, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo organizator nagradne igre osebo obvestil dne 18. 4. 2019, predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu. Dobitniki bodo obvestilo prejeli v obliki odgovora na njihov komentar, v primeru, da bodo izžrebani.

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil v roku 30 dni po izvedenem žrebanju. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec organizatorju nagradne igre predložiti osebni dokument, na katerem morajo biti navedeni vsi osebni podatki, kot so bili organizatorju nagradne igre sporočeni ob prijavi v nagradno igro.

5. NAGRADNI FOND

• 8 × Heineken majčka. Vrednost posamezne nagrade ne presega 42 eur.

Nagrad ni možno spremeniti v denarne nagrade, oziroma jih ni možno zamenjati za denar ali katerokoli drugo dobrino ali ugodnost. Nagrade so prenosljive, pri čemer je ob prenosu nagrad potrebno spoštovati določbe 2. člena teh pravil in splošnih pogojev.

6. DOSTAVA IN IZROČITEV NAGRAD

Nagrajenci se zavezujejo, da bodo za namen izročitve nagrad in urejanje dokumentacije sodelovali z organizatorjem nagradne igre.

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil v obliki odgovora na komentar, in sicer dne 18. 4. 2019 (Facebook in Instagram nagradna igra), predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu v roku 30 dni od dneva žrebanja. V primeru, da se bo nagrada, ki je bila nagrajencu poslana po pošti, vrnila na naslov organizatorja, bo slednji nagrajenca v nadaljnjih 8 dneh obvestil, da se je nagrada vrnila na naslov organizatorja in da lahko nagrajenec nagrado prevzame v roku 10 dni od dneva prejema obvestila. V primeru, da nagrajenec tudi v dodatnem 10 dnevnem roku nagrade ne bi prevzel, izgubi pravico do nagrade.

Nagrajenec mora prevzem nagrade organizatorju potrditi s podpisanim potrdilom o prevzemu nagrade. V primeru, da nagrajenec organizatorju pisnega potrdila ne bi poslal (po pošti ali po telefonu), bo organizator nagradne igre za dokaz o prevzemu nagrade štel poštno povratnico s potrdilom o dostavi.

7.    OBJAVE

Organizator nagradne igre je dolžan ta pravila in splošne pogoje nagradne igre objaviti na spletnem naslovu www.heineken.si.

Imena nagrajencev bodo v roku 15 dni od dneva žrebanja objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

Ta pravila in splošni pogoji nagradne igre so na vpogled dostopna tudi na naslovu organizatorja nagradne igre.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vsi osebni podatki so varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Sodelujoči v nagradni igri izrecno soglašajo, da Organizator in Izvajalec njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabita samo za potrebe te nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči soglaša, da v primeru, da dobi nagrado, Organizatorju nagradne igre ali od njega pooblaščenim osebam oz. sopogodbenikom dovoli uporabo svojih osebnih podatkov (kontaktni podatki: ime, priimek in telefonska številka) za namene te nagradne igre, z možnostjo odjave na zahtevo udeleženca v nagradni igri, z zahtevo, poslano na info@luna.si.

S (spletno) oddajo obrazca z vsemi zgoraj navedenimi podatki, se posameznik izrecno strinja in soglaša z obdelavo osebnih podatkov s strani Organizatorja nagradne igre, izključno za zgoraj navedene namene.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja svojih podatkov v bazi tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec lahko kadarkoli prekliče privolitev v obdelavo in objavo podatkov oziroma izbris le-teh tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec je seznanjen in se izrecno strinja, da lahko Organizator posamezna opravila v zvezi z obdelavo pridobljenih osebnih podatkov zaupa pogodbenemu obdelovalcu. Pogodbeni obdelovalec lahko osebne podatke obdeluje le v mejah pooblastila oziroma naročila, ki ga dobi od naročnika skladno z opredeljenimi nameni, ki so določeni v prvem odstavku tega člena.

Organizator hrani osebne podatke udeleženca do 5 dni od začetka nagradne igre. Po tem času bodo podatki trajno izbrisani.

9.    SPLOŠNE DOLOČBE

Sodelujoči v nagradni igri s tem, ko organizatorju odigrajo nagradno igro vprašanj v skladu s 3. členom, ta pravila in splošne pogoje nagradne igre avtomatsko sprejemajo.

Organizator ima pravico, da v primeru višje sile to nagradno igro prekine ali odpove.

Organizator nagradne igre in osebe, ki so z njegove strani angažirane za izvedbo nagradne igre, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti iz naslova stroškov ali škode, ki bi sodelujočim v nagradni igri nastala zaradi pomanjkljivosti v izvedbi nagradne igre.

Organizator nagradne igre tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za nesrečo, ki bi se zgodila nenačrtno oz. zaradi tretjega dejavnika na katerega ni mogel vplivati pri nagradi.

Organizator nagradne igre ne bo podelil nikakršnih drugih nagrad, razen nagrad, ki so navedene v teh pravilih in splošnih pogojih.

Po poteku 60 dni od zaključka nagradne igre organizator nagradne igre ni dolžan sprejeti nikakršnih pritožb v zvezi z nagradno igro.

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočim v nagradni igri je za reševanje le-tega pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Podrobnejše informacije lahko dobite pri Organizatorju vsak delavnik od 9. do 17. ure preko e-pošte info@luna.si.

Luna TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana

 

NAGRAJENCI

FB:

Marko Slavič

Marino Kastelic

Eva Bajec

Jernej Pivec


IG:

Jaka Čebulj

Jan Polak

Seldin Šakanović

 

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNIH IGRAH »HEINEKEN HLADILNA TORBA«

Ta pravila določajo postopke in pogoje za sodelovanje v nagradni igri »HEINEKEN HLADILNA TORBA« (v nadaljevanju: nagradni igri), ki bo potekala na Facebook in Instagram profilu Heineken Slovenija. Ta pravila so objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo udeleženci enake možnosti za prejem nagrade.

1. ORGANIZATOR, NAMEN IN TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradni igri organizira podjetje Luna\TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana, matična številka: 2146681000, ID za DDV: SI43906133 (v nadaljevanju: organizator), ki je tudi upravljavec zbirke osebnih podatkov v okviru nagradne igre.

Nagradna igra bo poteka od 5. 3. do 9. 3. 2019 (na uradnem Facebook in Instagram profilu Heineken Slovenija).

2. OSEBE, KI LAHKO SODELUJEJO V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe (najmanj 18 let starosti) s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (predložitev dokazila o starosti in stalnem bivališču je med obveznimi pogoji za udeležbo v nagradni igri) in ki sprejemajo ta pravila in splošne pogoje nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi. V nagradni igri tudi ne morejo in ne smejo sodelovati ožji družinski člani zgoraj navedenih oseb (zakonec oziroma oseba, s katero živi v življenjski skupnosti, ki je po zakonu izenačena z zakonsko zvezo, otroci, posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

V pravilih in pogojih sodelovanja izraza “sodelujoči” in “nagrajenci” opredeljujejo tako ženske kot moške predstavnike, ki sodelujejo v nagradni igri.

3. NAČIN IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

Kot sodelovanje se šteje, da udeleženec nagradne igre v komentar pod objavo Facebook in Instagram profilu Heineken Slovenija odgovori na vprašanje in se s tem strinja s splošnimi pogoji sodelovanja.

Nakup kateregakoli blaga ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

4. ŽREBANJE NAGRAD

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v časovnem okvirju, ki je opisan pod sekcijo 1., in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana.

Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme, in sicer pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator. V žrebanju bodo sodelovale vse osebe, ki so pravilno napisale osebo v komentar pod objavo, ki jih bo organizator nagradne igre prejel v času trajanja nagradne igre, in sicer od 5. 3. (od objave) do 9. 3. 2019 (do 23.59 ure). Za veljavne prijave bodo štele prijave, ki bodo izpolnjevale vse pogoje po teh pravilih in splošnih pogojih za sodelovanje v nagradni igri. O poteku žrebanja bo tričlanska komisija sestavila zapisnik. Zapisnik o poteku žrebanja bo organizator hranil na svojem poslovnem naslovu.

 

O tem, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo organizator nagradne igre osebo obvestil dne 15. 3. 2019, predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu. Dobitniki bodo obvestilo prejeli v obliki odgovora na njihov komentar, v primeru, da bodo izžrebani.

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil v roku 30 dni po izvedenem žrebanju. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec organizatorju nagradne igre predložiti osebni dokument, na katerem morajo biti navedeni vsi osebni podatki, kot so bili organizatorju nagradne igre sporočeni ob prijavi v nagradno igro.

5. NAGRADNI FOND

• 6 × Heineken hladilni nahrbtnik. Vrednost posamezne nagrade ne presega 42 eur.

Nagrad ni možno spremeniti v denarne nagrade, oziroma jih ni možno zamenjati za denar ali katerokoli drugo dobrino ali ugodnost. Nagrade so prenosljive, pri čemer je ob prenosu nagrad potrebno spoštovati določbe 2. člena teh pravil in splošnih pogojev.

6. DOSTAVA IN IZROČITEV NAGRAD

Nagrajenci se zavezujejo, da bodo za namen izročitve nagrad in urejanje dokumentacije sodelovali z organizatorjem nagradne igre.

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil v obliki odgovora na komentar, in sicer dne 15. 3. 2019 (Facebook in Instagram nagradna igra), predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu v roku 30 dni od dneva žrebanja. V primeru, da se bo nagrada, ki je bila nagrajencu poslana po pošti, vrnila na naslov organizatorja, bo slednji nagrajenca v nadaljnjih 8 dneh obvestil, da se je nagrada vrnila na naslov organizatorja in da lahko nagrajenec nagrado prevzame v roku 10 dni od dneva prejema obvestila. V primeru, da nagrajenec tudi v dodatnem 10 dnevnem roku nagrade ne bi prevzel, izgubi pravico do nagrade.

Nagrajenec mora prevzem nagrade organizatorju potrditi s podpisanim potrdilom o prevzemu nagrade. V primeru, da nagrajenec organizatorju pisnega potrdila ne bi poslal (po pošti ali po telefonu), bo organizator nagradne igre za dokaz o prevzemu nagrade štel poštno povratnico s potrdilom o dostavi.

7.    OBJAVE

Organizator nagradne igre je dolžan ta pravila in splošne pogoje nagradne igre objaviti na spletnem naslovu www.heineken.si.

Imena nagrajencev bodo v roku 15 dni od dneva žrebanja objavljena na spletnem naslovu www.heineken.si.

Ta pravila in splošni pogoji nagradne igre so na vpogled dostopna tudi na naslovu organizatorja nagradne igre.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 

Vsi osebni podatki so varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Sodelujoči v nagradni igri izrecno soglašajo, da Organizator in Izvajalec njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabita samo za potrebe te nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči soglaša, da v primeru, da dobi nagrado, Organizatorju nagradne igre ali od njega pooblaščenim osebam oz. sopogodbenikom dovoli uporabo svojih osebnih podatkov (kontaktni podatki: ime, priimek in telefonska številka) za namene te nagradne igre, z možnostjo odjave na zahtevo udeleženca v nagradni igri, z zahtevo, poslano na info@luna.si.

S (spletno) oddajo obrazca z vsemi zgoraj navedenimi podatki, se posameznik izrecno strinja in soglaša z obdelavo osebnih podatkov s strani Organizatorja nagradne igre, izključno za zgoraj navedene namene.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja svojih podatkov v bazi tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec lahko kadarkoli prekliče privolitev v obdelavo in objavo podatkov oziroma izbris le-teh tako, da pošlje zahtevo na info@luna.si.

Udeleženec je seznanjen in se izrecno strinja, da lahko Organizator posamezna opravila v zvezi z obdelavo pridobljenih osebnih podatkov zaupa pogodbenemu obdelovalcu. Pogodbeni obdelovalec lahko osebne podatke obdeluje le v mejah pooblastila oziroma naročila, ki ga dobi od naročnika skladno z opredeljenimi nameni, ki so določeni v prvem odstavku tega člena.

Organizator hrani osebne podatke udeleženca do 5 dni od začetka nagradne igre. Po tem času bodo podatki trajno izbrisani.

9.    SPLOŠNE DOLOČBE

Sodelujoči v nagradni igri s tem, ko organizatorju odigrajo nagradno igro vprašanj v skladu s 3. členom, ta pravila in splošne pogoje nagradne igre avtomatsko sprejemajo.

Organizator ima pravico, da v primeru višje sile to nagradno igro prekine ali odpove.

Organizator nagradne igre in osebe, ki so z njegove strani angažirane za izvedbo nagradne igre, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti iz naslova stroškov ali škode, ki bi sodelujočim v nagradni igri nastala zaradi pomanjkljivosti v izvedbi nagradne igre.

Organizator nagradne igre tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za nesrečo, ki bi se zgodila nenačrtno oz. zaradi tretjega dejavnika na katerega ni mogel vplivati pri nagradi.

Organizator nagradne igre ne bo podelil nikakršnih drugih nagrad, razen nagrad, ki so navedene v teh pravilih in splošnih pogojih.

Po poteku 60 dni od zaključka nagradne igre organizator nagradne igre ni dolžan sprejeti nikakršnih pritožb v zvezi z nagradno igro.

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočim v nagradni igri je za reševanje le-tega pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Podrobnejše informacije lahko dobite pri Organizatorju vsak delavnik od 9. do 17. ure preko e-pošte info@luna.si.

 

Luna TBWA, Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana

Spremljajte nas

Facebook Twitter YouTube