Vergaderingen en evenementen


Ruimtes voor evenementen in de Heineken Experience

De voormalige Heinekenbrouwerij in Amsterdam, een historisch gebouw dat op de lijst van de European Route of Industrial Heritage staat, is een fantastische locatie voor vergaderingen en evenementen. Op de bovenste verdiepingen van deze compleet gerenoveerde brouwerij zijn vijf vergaderruimtes gemaakt. Elke vergaderruimte heeft een eigen, uniek karakter. De grootste vergaderruimte heeft een groot balkon met een fantastisch uitzicht op Amsterdam. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. De ruimtes variëren in oppervlak, van 60 m2 tot 350 m2 en bieden plaats aan groepen tot maximaal 850 personen.

HET MAAKT NIET UIT WAT VOOR EVENEMENT JE WILT ORGANISEREN, HOEVEEL MENSEN JE WILT UITNODIGEN OF WAT JE ER VOOR NODIG HEBT, LAAT HEINEKEN JE GASTHEER ZIJN.
WANT SOMS WORDEN DE BESTE IDEEËN GEBOREN OP EEN BIERVILTJE.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Telefoon: +31 (0) 20 721 5300
E-mailadres: sales.experience@heineken.com
Adres: Stadhouderskade 78, Amsterdam


Wil je alle informatie over de Heineken Experience in één document hebben?

Download hier het factsheet


Routebeschrijving

Heineken Experience

De Heineken Experience is zowel per fiets als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Als je ons op een kaart of navigatiesysteem wilt vinden, is hier het adres: Stadhouderskade 78

Auto

Volg vanaf alle richtingen Ring Amsterdam A10 en neem op de ringweg de afslag S110. Volg de richting Centrum en sla linksaf op de Stadhouderskade. Parkeren kan in de Heinekenplein-garage op 50 meter afstand van de Heineken Experience.

Tram

Neem vanaf Amsterdam Centraal lijn 16, 24 of 25 en stap uit bij halte Stadhouderskade. Neem vanaf Leidseplein lijn 7 richting Flevopark of lijn 10 richting Azartplein en stap uit bij de halte Weteringcircuit.

Routebeschrijving

De Heineken Experience is zowel per fiets als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Als je ons op een kaart of navigatiesysteem wilt vinden, is hier het adres: Stadhouderskade 78

Open in Google Maps

Volg ons

Facebook Twitter YouTube