Where are you located?

Formula 1 | Ndiz motorët

Sponsorship - Formula 1 - F1 Heineken
SPONSORIZIMET

Formula 1 | Ndiz motorët

FORMULA 1

Më shumë se një garë; më shumë se një e Dielw

Nëse tw pyesim se cili është imazhi i parë që tw vjen në mendje nëse themi F1, me siguri do të mendosh për garuesin që po përpiqet të marrë vendin e parë, turmën që e inkurajon atë dhe miliona duar që po duartrokasin pwr fituesin. Dhe po, e mrekullueshme, kjo është ajo që zakonisht shohim. Por nëse tw themi se ka një sekret pas suksesit të tij?

Formula1 Heineken

Njeriu perfekt

FORMULA 1

F1 do tw tkhehet swrish

Jo të gjitha të dielat janë njësoj. Nëse je tifoz i F1, e di që disa prej tyre kanë një kuptim të veçantë. Bëhu gati për të shijuar sërish të dielat e garave në F1.

F1 Covid Return Medium

Ndaje këtë fushatë nw rrjetet e tua sociale

Shiko Sponsorizimet